Μια μητέρα γέννησε πανομοιότυπα δίδυμα. 12 χρόνια μετά, βρίσκει το ένα να συμπεριφέρεται παράξενα στο πάτωμα του μπάνιου.

Μια μητέρα γέννησε πανομοιότυπα δίδυμα. 12 χρόνια μετά, βρίσκει το ένα να συμπεριφέρεται παράξενα στο πάτωμα του μπάνιου.

Facebook
Twitter
Email

Η Peggy και ο Jeff Kehoe, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι, αφού θα “καλωσόριζαν” στην οικογένεια τους ένα ζευγάρι από δίδυμα υγιέστατα κοριτσάκια. Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές, με τα όμορφα ξανθά μαλλιά και τα φωτεινά μπλε μάτια, ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους από την αρχή. Τα κορίτσια μεγάλωναν φυσιολογικά. 12 όμως χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου του 2013, η ζωή τους άλλαξε σε μία στιγμή. Η Peggy και ο Jeff βρίσκουν την Halley στο πάτωμα του μπάνιου. Δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της αλλά ούτε μπορούσε να μιλήσει. Το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι πονούσε πολύ και το κεφάλι της. Οι γονείς της κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δε είχαν καθόλου ιδέα για το πώς θα εξελίσσονταν η κατάσταση. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της περιοχής τους, διέγνωσαν ότι η Halley έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Όταν ένας ιεροκήρυκας προσπάθησε να παρηγορήσει την οικογένεια, η Peggy ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να υπάρχει μία πιθανότητα η κόρη τους να μην επιβιώσει.

Οι γιατροί τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε να το δεχτεί. Έτσι σε λίγες μέρες η οικογένεια επισκέφτηκε το νοσοκομείο Pen State Hersey που ειδικεύεται σε παθήσεις που αντιμετωπίζουν κυρίως τα παιδιά. Εκεί η Penny και ο Leff έδωσαν στους γιατρούς την συγκατάθεσή τους να χειρουργηθεί η μικρή, ώστε να σταματήσουν οι πόνοι που ένιωθε στον εγκέφαλο. Σε αυτό το σημείο οι γιατροί τους προειδοποίησαν ότι η Halley θα ήταν σε κώμα και θα ανάπνεε με τη βοήθεια των μηχανημάτων υποστήριξης. Από την άλλη πλευρά, η αδερφή της η Jenna της κράτησε το χέρι της και της είπε “μην το τραβήξεις από εμένα γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την δίδυμη αδερφή μου”. Όπως αποδείχτηκε από τα αποτελέσματα, η Ηalley είχε γεννηθεί με κάποιο είδος εγκεφαλικής δυσπλασίας. Ο Jeff και η Peggy παρακαλούσαν το παιδί τους να ξυπνήσει από το κώμα, διαφορετικά θα υπέφερε σε όλη του τη ζωή. Μετά από λίγες μέρες η Halley ξυπνάει από το κώμα και όλοι θεωρούν ότι έγινε κάποιο θαύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=htz4WimAb-k

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!