Έπεσε το Μωρό της μέσα στην Πισίνα και απλά το Κοιτούσε. Δείτε το Βίντεο που έχει διχάσει το Διαδίκτυο!

Έπεσε το Μωρό της μέσα στην Πισίνα και απλά το Κοιτούσε. Δείτε το Βίντεο που έχει διχάσει το Διαδίκτυο!

Facebook
Twitter
Email

Ένα ανησυχητικό βίντεο με ένα μικρό μωρό που προσπαθεί να πάρει ανάσα καθώς παλεύει να κολυμπήσει σε μια πισίνα έχει δημιουργήσει διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα. Το διάρκειας 2 λεπτών βίντεο ξεκινά με το μικρό κοριτσάκι ντυμένο με ένα κίτρινο φόρεμα να προσπαθεί να αρπάξει το σανδάλι του που επιπλέει μπροστά του στην πισίνα. Η Αμερικανίδα που κρατάει το παπούτσι το κουνάει μπροστά στο παιδί κοροϊδευτικά και καθώς εκείνο προσπαθεί να το φτάσει, πέφτει με το κεφάλι στο νερό. Το μωρό κουνιέται για μερικά δευτερόλεπτα με το κεφάλι στο νερό και αρχίζει να χτυπάει τα χέρια και τα πόδια του προσπαθώντας να βγάλει το κεφάλι έξω από το νερό. Αν και προσπαθεί για ώρα, η οικογένεια της καθόταν απλά δίπλα και δεν φαινόταν να αντιδράει όσο εκείνη συνέχισε να προσπαθεί και αρχίζει να φωνάζει και να κλαίει.

Μια γυναίκα ακούγεται να λέει “καλό κορίτσι” και αρχίζει να μιλάει σε ένα άλλο παιδί που δεν φαίνεται στο βίντεο, το οποίο ρωτάει τι συμβαίνει. Εντωμεταξύ, το μωρό συνεχίζει να προσπαθεί καθώς το κεφάλι του μπαίνει συνεχώς κάτω από το νερό. Αυτό συνεχίζεται για άλλα 20 δευτερόλεπτα πριν η γυναίκα τελικά βγάλει την μικρή έξω από το νερό. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook από έναν χρήστη με το όνομα Dov, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι η οικογένεια στο βίντεο. Από τότε έχει κοινοποιηθεί 8.000 φορές και σχεδόν 3.000 χρήστες έχουν μοιραστεί τις σκέψεις τους γι’αυτό. Το βίντεο που διχάζει επιβεβαιώνει για κάποιους την ανάγκη να μάθει το μωρό πώς να κολυμπάει από μικρή ηλικία. Για άλλους, το βίντεο είναι απλά ένα παράδειγμα κακής ανατροφής παιδιών. Μια χρήστρια, η Erin Gooch, λέει: “Το μωρό προφανώς έχει κάνει μαθήματα αυτο-διάσωσης για μωρά. Για να τα περάσεις δεν χρειάζεται μόνο να μπορείς να επιπλεύσεις ανάσκελα, όπως το παιδί, αλλά και να είσαι ντυμένος με μπουφάν και μπότες. Δεν μου φαίνεται κακό.

Αν αυτό το μωρό έπεφτε μέσα στο νερό, θα μπορούσε να επιβιώσει αρκετά μέχρι να έρθει κάποιος να τη βοηθήσει. Είναι μεγαλύτερο κρίμα που δεν μαθαίνουν ποτέ όλα τα παιδιά αυτές τις ικανότητες και πνίγονται σε πισίνες.” Αλλά ο Mark Stephenson γράφει: “Νομίζω ότι είναι φριχτό. Αυτό το μωρό θα έπρεπε να νιώσει ότι οι γονείς του θα το βοηθήσουν και θα το κάνουν να νιώσει άνετα. Όχι να την αφήσουν να υποφέρει έτσι. Ήταν προφανώς μια πολύ έντονη εμπειρία για το μωρό.” Η Erin Risch είναι κάπου στη μέση και λέει: “Ανάμεικτα συναισθήματα! Είναι καλό να μαθαίνουν από μικρά, αλλά είναι ανησυχητικό να την βλέπεις να παλεύει και προφανώς να μην της αρέσει!” Υπάρχουν πολλά κέντρα κολύμβησης στο διαδίκτυο που διδάσκουν μωρά από 6 μηνών πώς να επιβιώνουν στο νερό, κυρίως με την μέθοδο όπου το μωρό γυρνά ανάσκελα και επιπλέει. Δεν είναι ξεκάθαρο στο βίντεο τι προσπαθεί να δείξει η οικογένεια, αλλά το μωρό φαίνεται να μην έχει πάθει κάτι. Εσείς τι πιστεύετε για τους γονείς του μωρού;

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!