Απολάμβαναν τη Βαρκάδα τους, όταν ξαφνικά η Θάλασσα άρχισε να Αγριεύει. Μόλις συνειδητοποίησαν ΤΙ συνέβαινε ήταν ήδη Αργά..

Απολάμβαναν τη Βαρκάδα τους, όταν ξαφνικά η Θάλασσα άρχισε να Αγριεύει. Μόλις συνειδητοποίησαν ΤΙ συνέβαινε ήταν ήδη Αργά..

Facebook
Twitter
Email

Τρεις τύποι ήταν πάνω σε μια μικρή βάρκα με κουπιά κοντά στο Anderson Island. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Φαίνεται ότι έζησαν μια τρομακτική εμπειρία, αφού παρακολούθησαν από μακριά ένα κοπάδι από όρκες. Συζητάνε χαλαρά καθώς τραβάνε βίντεο και τα πράγματα δείχνουν σχετικά ασφαλή. Μετά κοιτάζουν κάτω και ανακαλύπτουν ότι είναι περικυκλωμένοι. Ο Steven Sloan δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook εξηγώντας: «Οι φίλοι κι εγώ κάναμε βόλτα με την βάρκα στην δυτική ακτή του Anderson Island και παρ’όλο που δεν πιάσαμε τίποτα, είδαμε ένα κοπάδι όρκες για το οποίο μιλάνε όλοι! Ήμασταν σε μια μικρή, αλουμινένια βάρκα με κουπιά και πιστεύουμε ότι ο ήχος του σκοινιού της βάρκας τράβηξε τα μωρά.» Τρομακτικό, έτσι δεν είναι;

Είναι δύσκολο να φύγεις γρήγορα όταν είσαι πάνω σε μια τέτοια βάρκα. Ο Sloan προσθέτει: «Το πιο διασκεδαστικό σε αυτό το βίντεο είναι το πόσο τρομαγμένοι ήμασταν (δηλαδή εγώ), γι’αυτό χρησιμοποιούμε βρισιές. Προσοχή, χρησιμοποιούμε ακατάλληλες λέξεις και ζητάμε συγγνώμη γι’αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να γελάσετε με την αντίδραση μου σε αυτή την τρομακτική κατάσταση και να απολαύσετε τις όρκες στο όμορφο Anderson Island! Στην βάρκα βρίσκονται και ο Michael Niccum και ο Eugene Dight.» Η εμπειρία τους μπορεί να ήταν κάπως τρομακτική, αλλά ήταν απίθανη. Πολλοί σχολίασαν ότι οι άντρες ήταν πολύ τυχεροί που συνάντησαν τις όρκες και ότι ήταν λογικό που αισθάνθηκαν φόβο, παρ’όλο που ήξεραν ότι δεν θα τους έβλαπταν.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!