Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του. Οι Γείτονες τον πέρασαν για Τρελό αλλά σήμερα ΟΛΟΙ του βγάζουν το Καπέλο!

Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του. Οι Γείτονες τον πέρασαν για Τρελό αλλά σήμερα ΟΛΟΙ του βγάζουν το Καπέλο!

Facebook
Twitter
Email

Ανησυχούσε πως όλη η περιουσία του θα πλημμύριζε και φοβόταν το κόστος μετά τις καταστροφές. Οι περισσότεροι από τους γείτονές του όμως ήταν σκεπτικοί ως προς τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Randy, από την άλλη, πήρε τα κατάλληλα μέτρα, έως και επαγγελματικά μπορούμε να πούμε, σε περίπτωση που θα συνέβαινε το χειρότερο. Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του. Έψαξε εκτεταμένα στο διαδίκτυο για τρόπους να σταματήσει την πλημμύρα και έτσι έμαθε για ένα πλαστικό φράγμα που ονομάζεται Aqua Dam. Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του.

Αγόρασε 120 μέτρα από αυτό – το οποίο του στοίχησε 8.300 δολάρια – και οι γείτονές του τον πέρασαν για τρελό που ξόδεψε τόσα πολλά για ένα πλαστικό «λουκάνικο». Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του. Αλλά όταν η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει, η επένδυσή του απέδειξε την αξία της. Όλα τριγύρω πλημμύρισαν, αλλά το πλαστικό του φράγμα, που είχε δύο πόδια ύψος, κράτησε μακριά τα νερά! Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του. Το σπίτι του σώθηκε, ενώ όλα τριγύρω του καλύφθηκαν με νερό. Γέμισε Τεράστιες Σακούλες με Νερό και τις έβαλε γύρω απ’το Σπίτι του.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!