Ελέφαντες χάρισαν την ζωή ενός μοτοσικλετιστή που ικέτευε για τη ζωή όταν τον στρίμωξαν στην γωνία.

Ελέφαντες χάρισαν την ζωή ενός μοτοσικλετιστή που ικέτευε για τη ζωή όταν τον στρίμωξαν στην γωνία.

Facebook
Twitter
Email

Τη δραματική στιγμή που μια αγέλη ελεφάντων επιτίθεται σε ένα μοτοσικλετιστή που επιχείρησε να τους προσπεράσει, διασχίζοντας ένα δρόμο στο Εθνικό Πάρκο της πόλης Korat, στην Ταϊλάνδη, κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα αυτοκινήτου. Οργισμένοι οι ελέφαντες, μόλις είδαν το μοτοσικλετιστή τον περικύκλωσαν κλείνοντας του το δρόμο και πετώντας κυριολεκτικά εκτός πορείας, ενώ εκείνος τρομοκρατημένος προσπαθούσε να τους προσπεράσει και να ξεφύγει.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο λόγος που η αγέλη αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι επειδή προηγουμένως είχε περάσει από το ίδιο σημείο μια συστάδα από μοτοσικλετιστές, οι οποίοι και έκαναν πολύ θόρυβο, κάτι που τάραξε τους ελέφαντες.

Ο οδηγός, πανικόβλητος παράτησε τη μηχανή του κι άρχισε να τρέχει προς το δάσος για να ξεφύγει, ενώ οι ελέφαντες κατευθύνονταν προς το μέρος του φωνάζοντας. Χρειάστηκε να κρυφτεί και να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να «αποκαρδιωθούν» και να συνεχίσουν το δρόμο τους, οπότε και πήγε να σηκώσει τη μηχανή του. Το πάρκο ανήρτησε το βιντεάκι στο Facebook σχολιάζοντας από τη μεριά του: Οι μοτοσικλετιστές πρέπει να απαγορευθούν από το πάρκο Khao Yai πριν συμβεί κάτι σοβαρό».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!