Επικό βίντεο παγκοσμίου πρωταθλητή motocross στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Επικό βίντεο παγκοσμίου πρωταθλητή motocross στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Facebook
Twitter
Email

Η ομορφιά και η απομόνωση του τοπίου στο “ναυάγιο” της Ζακύνθου προσέλκυσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ρομάν Φεμπβρ, και για μία ημέρα η παραλία μεταμορφώθηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross, την πιο όμορφη στον κόσμο. Μια ομάδα 23 ατόμων ξεκίνησε την κατασκευή, και μετά από 1.000 εργατοώρες και μεταφοράς 12 τόνων άμμου χωρίς καμία βοήθεια από τεχνητά μέσα όλα ήταν έτοιμα, με την παραγωγή του video να είναι εξολοκλήρου ελληνική.

Δείτε το βίντεο

«Άλλη μια διαφημιστική προβολή της Ζακύνθου σε παγκόσμιο επίπεδο οργάνωσε και υλοποίησε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, αφού αυτή τη φορά συνεργάστηκε με την εταιρεία ενεργειακών ποτών «Monster Energy» και δημιουργήθηκε μια πίστα Motorcross στο «Ναυάγιο», όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κ. Romain Febvre, έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του»,αναφέρει ο Δήμος Ζακύνθου.

Ο 25-χρονος Romain Febvre λίγους μήνες πριν κατέκτησε το motocross των Εθνών με την ομάδα της Γαλλίας, και δήλωσε:

Έχουμε σαν αθλητές συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε όμορφες και ιδιαίτερες πίστες σε όλο τον κόσμο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την παραλία του Ναυαγίου στην Ελλάδα. Είναι ένα απίστευτο θέαμα, φανταστείτε να οδηγείς ανάμεσα σε γαλανά νερά και ένα ναυάγιο πλοίου. Ήταν μια τεράστια πρόκληση για όλους μας, ειδικά όταν έπρεπε να μεταφέρουμε τα πάντα με μικρές βάρκες από την άλλη πλευρά του νησιού.

Πηγή ert.gr

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!