Θα σας Φτιάξει τη Μέρα: Πατέρας πιάνει τα Δίδυμα Κορίτσια του να έχουν την 1η τους “Συζήτηση”, λίγα λεπτά αφού Γεννήθηκαν!

Θα σας Φτιάξει τη Μέρα: Πατέρας πιάνει τα Δίδυμα Κορίτσια του να έχουν την 1η τους “Συζήτηση”, λίγα λεπτά αφού Γεννήθηκαν!

Facebook
Twitter
Email

Αυτά τα νεογέννητα κοριτσάκια είναι μόλις μίας ώρας στο παρακάτω βίντεο. Ο Mike Lansky ήξερε ότι έπρεπε να βγάλει την κάμερα όταν τα κοριτσάκια του ήταν φασκιωμένα στο μαιευτήριο, αλλά ακόμα κι εκείνος δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε αυτό! Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα δίδυμα αδέρφια έχουν ένα πολύ ξεχωριστό δεσμό. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς έρχονται στον κόσμο μόνοι, εκείνοι έρχονται μαζί. Είναι τα μόνα άτομα που ζουν την ζωή παρέα με κάποιον πριν ακόμα εκείνη ξεκινήσει. Πολλά δίδυμα λένε ότι ξέρουν τι ακριβώς σκέφτεται ο άλλος, νιώθουν τον πόνο του αλλά και την χαρά του. Δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε αυτό βλέποντας αυτά τα νεογέννητα να κάνουν την πρώτη τους “συζήτηση”. Το μωρό στα δεξιά αρχίζει να κουνάει τα χείλη σαν να προσπαθεί να πει κάτι. Τότε, η αδερφή της αρχίζει να προσπαθεί να μιλήσει κι αυτή. Τα μωράκια έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκουν μαζί τον δρόμο τους στον κόσμο! Δεν είναι αξιολάτρευτα;

via

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!