Ξυλοκόπος Φοράει Κάμερα στο Κεφάλι και Καταγράφει μια Μέρα στη Δουλειά του. Αν Φοβάστε τα ύψη, ΜΗΝ δείτε ΑΥΤΟ το Βίντεο!

Ξυλοκόπος Φοράει Κάμερα στο Κεφάλι και Καταγράφει μια Μέρα στη Δουλειά του. Αν Φοβάστε τα ύψη, ΜΗΝ δείτε ΑΥΤΟ το Βίντεο!

Facebook
Twitter
Email

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχει να προσφέρει η ζωή, αλλά αν ρωτήσετε κάποιον που φοβάται τα ύψη αν αισθάνεται το ίδιο, πιθανότατα θα σας αποκαλούσε απλά τρελό.

Ο φόβος για τα ύψη δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, αλλά υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα όπου αποκλείεται να ταιριάζουν σε κάποιον με υψοφοβία, όπως ο υλοτόμος. Αν δεν έχετε δει ποτέ πως αυτοί οι άνθρωποι κόβουν ένα δέντρο, χωρίς τη χρήση μεγάλων μηχανημάτων, σίγουρα θα εκπλαγείτε με αυτό το βίντεο. Ένας λοιπόν άντρας αποφάσισε να κρατήσει μία GoPro κάμερα και κατέγραψε ό,τι έκανε στη δουλειά του. Στη κορυφή, όπου το δέντρο είναι λιγότερο παχύ και το παραμικρό αεράκι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ταλάντωση, πρέπει να είναι το πιο τρομακτικό μέρος αυτής της εργασίας, αλλά γι” αυτόν τον τύπο είναι η καθημερινότητά του.

Via Credits: Yep See?

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!