Τράβηξε βίντεο την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο καθώς τραγουδούσαν καραόκε. Λίγες μέρες μετά, το έχουν δει πάνω από 6.000.000 άνθρωποι!

Τράβηξε βίντεο την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο καθώς τραγουδούσαν καραόκε. Λίγες μέρες μετά, το έχουν δει πάνω από 6.000.000 άνθρωποι!

Facebook
Twitter
Email

O Cole LaBrant είναι ένας δημοφιλής YouTuber ο οποίος έχει εκατομμύρια προβολές στα βίντεο του στο κανάλι του, Cole&Sav. Αλλά υπάρχει ένα βίντεο συγκεκριμένα στο οποίο τα έδωσε όλα. Όταν το δείτε, θα καταλάβετε. «Η Everleigh κι εγώ δουλέψαμε σκληρά γι’αυτό το βίντεο!», γράφει στην περιγραφή. «Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας!»  Στο βίντεο βλέπουμε τον Cole μαζί με την κόρη της συζύγου του, Everleigh, στο αυτοκίνητο να τραγουδάνε καραόκε. Το βίντεο ισχυρίζεται ότι είναι το πιο γλυκό καραόκε αυτοκινήτου και συμφωνούμε! «Μπαμπά, μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο;», ρωτά η Everleigh τον Cole από το κάθισμα της. «Φυσικά», λέει ο Cole και ανοίγει το ράδιο. Τότε αρχίζουν να τραγουδάνε ντυμένοι με ξεκαρδιστικές στολές. Για το πρώτο τραγούδι, ο Cole είναι φοράει ουρά γουρουνιού με φτερά, διχτυωτά γάντια και ροζ κορδέλα στα μαλλιά.

Και η Everleigh είναι ντυμένη στα ροζ. Στην συνέχεια, ραπάρουν ντυμένοι στα μαύρα, ενώ η μικρή Everleigh παριστάνει ότι πετάει λεφτά από το πίσω κάθισμα. Για το επόμενο κομμάτι, το “Your Man” του Josh Turner, φοράνε καουμπόικα καπέλα και μπαντάνες. Συνεχίζουν με το “What Makes You Beautiful” των One Direction, το “La Bamba” του Ritchie Valens και μετά ακόμη ένα ραπ κομμάτι. Κλείνουν με το “Let the Bodies Hit the Floor” των Drowning Pool.  Μετά από όλα αυτά, δείχνουν λες και ξεθολώνουν και φαίνονται μπερδεμένοι, με τα μαλλιά τους ανακατεμένα. Τότε, ο Cole γυρνάει και κοιτάει την Everleigh. «Τι συνέβη;», την ρωτάει. «Δεν ξέρω», απαντάει εκείνη με έκπληκτο βλέμμα. Το βίντεο τους είναι απίστευτα διασκεδαστικό! Παρ’όλο που ζήτησαν 200.000 like, ξεπέρασαν τον στόχο τους κατά 88.000. Το βίντεο έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές. Δείτε το κι εσείς!

Credit: shareably.co

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!