Όταν κατάλαβε ΠΩΣ οι Ληστές ήταν ΗΔΗ μέσα στο Σπίτι της, δεν Εχασε Χρόνο.. Η Αντίδρασή της; Έχει Σοκάρει την Κοινή Γνώμη!

Όταν κατάλαβε ΠΩΣ οι Ληστές ήταν ΗΔΗ μέσα στο Σπίτι της, δεν Εχασε Χρόνο.. Η Αντίδρασή της; Έχει Σοκάρει την Κοινή Γνώμη!

Facebook
Twitter
Email

Αν ποτέ ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας από τον ήχο ανθρώπων να ψαχουλεύουν το σπίτι σας, θα καθίσετε ήσυχα και θα περιμένετε να έρθει η αστυνομία, ή θα αρπάξετε ένα όπλο για να προστατεύσετε το σπίτι και την περιουσία σας; Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και ο καθένας θα αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή η γυναίκα δεν το σκέφτηκε καν. Στις 16 Σεπτεμβρίου τρεις οπλισμένοι άντρες μπήκαν στο σπίτι κάποιου γύρω στις 4 το πρωί για να κλέψουν ό,τι μπορούσαν. Με το που μπήκαν στο σπίτι άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα, να περπατάνε και να ανοίγουν τα φώτα κάνοντας πολύ φασαρία για κλέφτες.

Ξύπνησαν μία φιλοξενούμενη του σπιτιού και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους μετά την διάρρηξη εκείνο το βράδυ, αφού μόλις σηκώθηκε η γυναίκα, άρπαξε το όπλο της και πυροβόλησε, τρομάζοντας τους και διώχνοντας τους από το σπίτι ενώ τηλεφωνούσε στην άμεση δράση! Δύο από τους τρεις αναζητούνται ακόμα, ενώ ο τρίτος, ο 28χρονος Antonio Leeks, πυροβολήθηκε στον κορμό από την γυναίκα και πέθανε έξω από το σπίτι. Η αστυνομία προσφέρει χρήματα ως αμοιβή για πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην σύλληψη των άλλων δύο αντρών και ελπίζουμε ότι κανείς δεν θα έρθει αντιμέτωπος μαζί τους άμεσα.

Credit: yixes.com

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!