Άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά και προσπαθούν να συναρμολογήσουν έπιπλα από τα ΙΚΕΑ

Άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά και προσπαθούν να συναρμολογήσουν έπιπλα από τα ΙΚΕΑ

Facebook
Twitter
Email

Οι απόψεις που έχουν οι άνθρωποι για τα ΙΚΕΑ διαφέρουν. Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι ένα πρωινό Σαββάτου στα ΙΚΕΑ είναι από τις χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, αλλά και αυτοί που πιστεύουν ότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα υπέροχα και νόστιμα κεφτεδάκια η επίσκεψη στα ΙΚΕΑ θα ήταν χάσιμο χρόνου. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι απλά έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε ενοχλητικοί και θορυβώδεις σε πολλά σαλόνια.

Μπορεί να φαίνεται ωραίο και εύκολο, αλλά μια ντουλάπα, μια συρταριέρα ή ένα τραπεζάκι που αγοράσαμε και πρέπει να συναρμολογήσουμε σπάνια μοιάζει με αυτό που είδαμε στο μαγαζί.

Ωστόσο, 2 άνθρωποι βρήκαν έναν τρόπο που μπορούν όλοι να συναρμολογήσουν τα έπιπλα από τα ΙΚΕΑ και να το απολαύσουν.

Το Hikea δημιουργήθηκε από τον Χάντερ Φάιν και την Άλεξ Τέιλορ. Πρόκειται για ένα πείραμα στο οποίο παίρνουν παραισθησιογόνα φάρμακα και ναρκωτικά, βελτιώνοντας την κατάσταση κατά 90%.

via GIPHY

Στο πρώτο επεισόδιο η Νικόλ και ο Τζιανκάρλο προσπαθούν να συναρμολογήσουν μια συρταριέρα υπό την επήρεια LSD.

«Η συναρμολόγηση των επίπλων του ΙΚΕΑ είναι μια μάχη γνώστή και οικεία σε όλους μας οπότε σκεφτήκαμε να αυξήσουμε τον βαθμό δυσκολίας με κάτι πιο ισχυρό», ανέφεραν οι δημιουργοί της εκπομπής στο Co.Create.

via GIPHY
Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!