Έκτακτη προσγείωση με λιποθυμίες εξαιτίας ενός…επιβάτη

Έκτακτη προσγείωση με λιποθυμίες εξαιτίας ενός…επιβάτη

Facebook
Twitter
Email

Πτήση της Transavia αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην Πορτογαλία, όταν αρκετοί επιβάτες φέρεται να αισθάνθηκαν αδιαθεσία από την «αφόρητη» δυσοσμία ενός άνδρα στην καμπίνα.  

 

Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ολλανδία με προορισμό τα Κανάρια Νησιά και όπως μεταδίδει το Fox News, o επιβάτης φέρεται να μύριζε τόσο άσχημα που προκάλεσε ακραίες αντιδράσεις μεταξύ των άλλων επιβατών. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξαν λιποθυμίες και κάποιοι έκαναν εμετό λίγο αφότου το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Schiphol.
 

Ένας Βέλγος επιβάτης, ο Piet van Haut, δήλωσε στην Express ότι ο άνθρωπος μύριζε σαν να μην είχε πλυθεί για αρκετές εβδομάδες. «Αρκετοί επιβάτες έκαναν εμετό», είπε ο van Haut.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να κρατήσουν τον άνδρα στο μπάνιο του αεροπλάνου, ενώ ο πιλότος άλλαζε κατεύθυνση για να κάνει έκτακτη προσγείωση.  

Ο άνδρας απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο όταν τελικά έγινε προσγείωση σε αεροδρόμιο της Πορτογαλίας. 

Σε δήλωση στην Express, η Transavia επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης η οποία οφειλόταν σε «ιατρικούς λόγους», αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Πηγή: www.lifo.gr
 

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!