Ένιωθε συνέχεια Άρρωστος αλλά οι Γιατροί δεν Καταλάβαιναν τον Λόγο. Μόλις είδαν ΤΙ κρυβόταν κάτω από το Δέρμα του, Πάγωσαν!

Ένιωθε συνέχεια Άρρωστος αλλά οι Γιατροί δεν Καταλάβαιναν τον Λόγο. Μόλις είδαν ΤΙ κρυβόταν κάτω από το Δέρμα του, Πάγωσαν!

Facebook
Twitter
Email

Όταν ένας άντρας γύρισε στο σπίτι του από μία εκδρομή με την οικογένεια του, άρχισε να ανεβάζει πυρετό. Μετά από εβδομάδες που ο πυρετός δεν υποχωρούσε, αποφάσισε να πάει στους γιατρούς. Εκείνοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι προκαλούσε την ασθένεια, μέχρι που ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό. Είχε τρεις κηλίδες στο χέρι του που θύμιζαν μόλυνση. Μετά από αρκετές επισκέψεις, κανείς δεν είχε ιδέα τι δεν πήγαινε καλά. Μία μέρα, ενώ μιλούσε σε έναν οικογενειακό φίλο που έχει πολύ εμπειρία στην Κεντρική Αμερική, ο φίλος του κατάφερε να βρει την αιτία του προβλήματος: Ο άντρας είχε προνύμφες από αλογόμυγες κάτω από το δέρμα του. Οι κηλίδες στο χέρι του δεν ήταν μόλυνση, αλλά έντομα. Ο άντρας πήγε στον γιατρό και έμαθε πως ο φίλος του είχε δίκιο – η διάγνωση ήταν σωστή. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που αφαιρέθηκαν οι προνύμφες από το χέρι του νεαρού άντρα. Οι αλογόμυγες αυτές είναι παράσιτα που μπορούν να ζουν στην σάρκα ή το έντερο. Εάν πιστεύετε ότι έχετε μολυνθεί, θα πρέπει να επισκεφτείτε αμέσως έναν γιατρό. Εάν δεν τις αφαιρέσετε σωστά, μπορεί να απελευθερωθούν επικίνδυνες τοξίνες στο σώμα και να πάθετε αναφυλακτικό σοκ. Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες από την επέμβαση.

Credit: americanow.com

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!