Έπεσε Θύμα Ληστείας και αποφάσισε να Πάρει την Κατάσταση στα Χέρια του. Δείτε ΠΩΣ εκδικήθηκε τον Κλέφτη!

Έπεσε Θύμα Ληστείας και αποφάσισε να Πάρει την Κατάσταση στα Χέρια του. Δείτε ΠΩΣ εκδικήθηκε τον Κλέφτη!

Facebook
Twitter
Email

Ο Tom και οι γείτονές του, είχαν πια αγανακτήσει με το γεγονός ότι κάποιος έκλεβε τα σταλμένα πακέτα από τις βεράντες τους. Είχαν καταλάβει, ότι υπήρχε κάποιος ο οποίος έκλεβε κατά συρροή όλα τα πακέτα που άφηνε ο ταχυδρόμος έξω από την πόρτα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να στήσουν μια παγίδα στο κλέφτη, για να τον εκδικηθούν. Ο Tom, άφησε μια κούτα με εκρηκτικά έξω από την πόρτα του σπιτιού του και τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα έξω από το σπίτι του, με σκοπό να καταγράψει τα πάντα.

Έτσι, όταν ο κλέφτης θα άνοιγε την κούτα, θα τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Έτσι και έγινε. Ο κλέφτης μπήκε μέσα στη βεράντα, όντας πολύ άνετος και πήρε το πακέτο που βρίσκονταν έξω από την πόρτα. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αφού άνοιξε το πακέτο, πήρε το μάθημά του.

Έπειτα έβαλε μπροστά το αμάξι και τράπηκε κατευθείαν σε φυγή. Ο κλέφτης, άνοιξε το πακέτο εκείνη τη στιγμή, οπότε η κάμερα είχε καταγράψει την αντίδρασή του. Ο Tom ξεκαρδίστηκε στα γέλια, αφού το σχέδιο του, πήγε όπως ακριβώς ήθελε. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί!

Credit: Gotumble

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!