Ασταμάτητος νεαρός ερωτοτροπούσε με εξάτμιση αυτοκινήτου

Ασταμάτητος νεαρός ερωτοτροπούσε με εξάτμιση αυτοκινήτου

Facebook
Twitter
Email

Ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις στο Κάνσας

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερες ή ακραίες. Μια ιδιάζουσα περίπτωση αποτελεί ο Ράιαν Μάλεκ, που έχει αδυναμία στην εξάτμιση των αυτοκινήτων.

Ο 23χρονος από το Νιούτον του Κάνσας συνελήφθη την Πρωτομαγιά του 2018 να ερωτοτροπεί με εξάτμιση αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος κατοικιών, στο Νιούτον, μια πόλη βόρεια της Γουιτσίτα.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Παρά την παρουσία αστυνομικών και τουλάχιστον έξι ανθρώπων, ο Μάλεκ συνέχισε απερίσπαστος τη δουλειά του, αγνοώντας τις εντολές τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν τέιζερ για να τον συνετίσουν.

Ο νεαρός υπεβλήθη σε αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε πως το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μετά στη φυλακή όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου οπότε και θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορία για άσεμνη συμπεριφορά. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας και βιαιοπραγία.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!