Δεν είχε δει ποτέ τον πατέρα του χωρίς μούσια ο 5χρονος γιος. Όταν ο μπαμπάς ξυρίστηκε η αντίδραση του μικρού ανεκτίμητη

Δεν είχε δει ποτέ τον πατέρα του χωρίς μούσια ο 5χρονος γιος. Όταν ο μπαμπάς ξυρίστηκε η αντίδραση του μικρού ανεκτίμητη

Facebook
Twitter
Email

Τα παιδιά δένονται πολύ με τα φυσικά χαρακτηριστικά των γονιών τους, επειδή αυτά τα βοηθούν να αναγνωρίζουν τους γονείς τους. Έτσι, όταν ένας γονέας κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη εξωτερική τους εμφάνιση, αυτό μπορεί να κάνει το παιδί του να αναρωτιέται εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Αυτό συνέβη και όταν ο 5χρονος Gavin Jones, ανακάλυψε ότι ο πατέρας του James ξύρισε τα γένια του. «Ο γιος μας Gavin, είχε μόλις κλείσει τα 5 του χρόνια, όταν καταγράψαμε τις αντιδράσεις του αφού ξύρισα τα γένια μου», γράφει ο J. Jones σε μια ανάρτησή του που μοιράστηκε στη σελίδα του Facebook Love What Matters. «Ο Gavin είναι 100% αγόρι και αγόρι ενός μπαμπά που είναι πολύ αγαπησιάρης, δραστήριος και αστείος. Ο James είχε γενειάδα από τότε που ο Gavin ήταν μωρό, οπότε γνώριζε μόνο τον μπαμπά του με γένια στο προσώπου».

Η μαμά του Gavin, ήξερε το πόσο δεμένος ήταν ο γιός της με την γενειάδα του μπαμπά του, οπότε, ήταν έτοιμη με μια φωτογραφική μηχανή για να καταγράψει την αντίδρασή του. «Ο James αποφάσισε να ξυρίσει το γένια του και είχαμε μια αίσθηση του πώς ο Gavin θα αντιδρούσε, έτσι άρπαξα την κάμερα και στη συνέχεια τον φώναξα στο μπάνιο, ώστε να καταγράψουμε την ωμή αντίδραση του», έγραψε. Και η αντίδραση του Gavin ήταν ακριβώς όπως φαντάζονταν ο μπαμπάς του. Απλά ξεκαρδιστική! Ο Gavin περπατάει μέσα στο δωμάτιο με τα μάτια του να λάμπουν και χαμογελά κοιτάζοντας τον μπαμπά του. Τότε παρατηρεί τι συμβαίνει. «Γιατί ξυρίζεσαι;» ρωτάει. «Μπαμπά, γιατί ξυρίζεις τα γένια σου;» Η φωνή του διακόπτεται και αρχίζει να ρωθωνίζει ανάμεσα στα λόγια του.

«Ω φίλε, γιατί ξύρισες τα γένια σου», λέει με τα χέρια σταυρωμένα. «Δεν θέλω να ξυρίσεις τα γένια σου.» Ο πατέρας του χαμογελάει και καθησυχάζει τον γιο του ότι η γενειάδα του θα μεγαλώσει, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετά καλή απάντηση για τον Gavin που χτυπά το πόδι του κάτω. «Μου μοιάζω τώρα», λέει ο James στο Gavin. Σε αυτό το σημείο, ο Gavin κλαίει και είναι πολύ θυμωμένος. Αρχίζει να λέει κάποια κουραστικά λόγια στον μπαμπά του, τα οποία ήταν αρκετά υστερικά. «Ο Gavin λέει ότι πρόκειται να απαλλαγεί από τον James», γράφει ο J. Jones. «Ο James είπε ότι θα μπορούσε να κολλήσει κάποια ψεύτικα γένια στο πρόσωπό του και φάνηκε πως ο Gavin το σκεφτόταν για ένα δευτερόλεπτο επειδή χαμογέλασε, αλλά στη συνέχεια απάντησε όχι».

Και οι δύο γονείς του Gavin, προσπαθούν να μην γελάσουν πάρα πολύ. «Νομίζω ότι μοιάζω σαν εσένα», λέει ο James. «Δείχνεις σαν χαζός!», φωνάζει ο Gavin. Ο James λέει στον Gavin ότι αισθάνεται σαν χαζός και ο Gavin του λέει ότι είναι. Τότε ο μπαμπάς του, του λέει ότι αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Το βίντεο τελειώνει με τον Gavin σκυθρωπό. Η θυμωμένη του στάση όμως, δεν κράτησε για πολύ. «Λίγο αργότερα, βρήκαμε ένα βίντεο που έκανε ο Gavin στο iPad του, λέγοντας ότι αγαπάει τον μπαμπά του πάρα πολύ και δεν θα μπορούσε να του θυμώσει», γράφει ο J. Jones. Δείτε την αξιολάτρευτη αντίδραση του μικρού στο παρακάτω βίντεο.

Credit: Shareably

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!