Είδε 7 σκυλιά κλειδωμένα στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη μια γυναίκα αστυνομικός και η αντίδρασή της, αξίζει συγχαρητήρια!

Είδε 7 σκυλιά κλειδωμένα στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη μια γυναίκα αστυνομικός και η αντίδρασή της, αξίζει συγχαρητήρια!

Facebook
Twitter
Email

Μια αστυνομικός έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο που έχει μείνει στο ίδιο σημείο για 2 μέρες, παρατηρούσε το όχημα και περίμενε τον ιδιοκτήτη των ζώων να έρθει, αλλά κανείς δεν ερχόταν. Τη δεύτερη ημέρα, έδωσε γρήγορα την βοήθεια της στους παγιδευμένους σκύλους, δίνοντάς τους νερό μέσα από μια πλαστική σακούλα και έναν σωλήνα για να πιουν από εκεί. Στη συνέχεια έσπασαν τα παράθυρα και οι συνάδελφοί της την βοήθησαν να ελευθερώσουν τα ζώα σε ασφάλεια. Και τα επτά σκυλιά είχαν ελευθερωθεί με επιτυχία και βρίσκονται τώρα σε καλά χέρια. Θαυμάζουμε τη γενναιότητα της αστυνομίας και ευχαριστούμε την γενναία κυρία! Ήταν πραγματικά ένα θαύμα που ζούσαν ακόμη και χωρίς να υποστούν θερμικά εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτό το «ενοχλητικό» βίντεο κυκλοφόρησε από το Animal Planet.

Credit: RelayHero

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!