Είχε πάει για Ψώνια με την Κόρη της. Μόλις πήρε κάτι από το Ράφι, συνέβη το Μοιραίο.. Δείτε το Βίντεο που Σόκαρε τον Πλανήτη!

Είχε πάει για Ψώνια με την Κόρη της. Μόλις πήρε κάτι από το Ράφι, συνέβη το Μοιραίο.. Δείτε το Βίντεο που Σόκαρε τον Πλανήτη!

Facebook
Twitter
Email

H Florence Monauer από το Houston του Τέξας και η κόρη της, Emery, κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί και αυτό συμπεριλαμβάνει και βόλτες στο τοπικό σουπερμάρκετ. Αλλά τον Οκτώβριο του 2016 και ενώ είχαν πάει για ψώνια, κάτι πολύ παράξενο και τρομακτικό τους συνέβη. Όπως συνήθως, η Florence έβαλε την Emery στο κάθισμα από το καροτσάκι και ξεκίνησε να ψάχνει στους διαδρόμους, Αλλά αυτό που ξεκίνησε σαν βόλτα ρουτίνας για ψώνια σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν η Florence γύρισε για να πάρει κάτι από το ράφι. Όταν γύρισε ξανά είδε έναν άγνωστο να κρατάει το παιδί της στα χέρια του. Αρχικά νόμιζε πως κάποιος απλά ήταν πολύ φιλικός μαζί της, αλλά όταν είπε στο παιδί της: “Ήθελα να σε πάρω όταν η μητέρα σου δεν κοιτούσε,” η Florence ήξερε πως απέναντί της ήταν κάποιος πολύ επικίνδυνος.

Πήρε αμέσως το παιδί της από τα χέρια του και σύντομα και οι άλλοι πελάτες άρχισαν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Όταν κατάλαβε πως είχε τραβήξει την προσοχή όλων, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Ευτυχώς, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλο το περιστατικό και η αστυνομία τώρα τον ψάχνει. Από τότε, η Florence ανέβασε την ιστορία της στο Facebook με σκοπό να προειδοποιήσει άλλους γονείς για τον κίνδυνο αυτό. Στον λογαριασμό της, είπε πως το παιδί της κόλλησε στο καροτσάκι όταν το τράβηξε και έτσι είχε χρόνο να αντιδράσει. Αλλιώς, θα είχε καταφέρει να το απαγάγει. Είναι μία τρομακτική ιστορία που ελπίζουμε να υπενθυμίσει σε όλους τους γονείς να προσέχουν συνεχώς τα παιδιά τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως για τις δυο τους, η ιστορία αυτή είχε αίσιο τέλος.

Credit: hefty.co

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!