Ζευγάρι Βρετανών έκανε 30 λεπτά διακοπές στην Ελλάδα

Ζευγάρι Βρετανών έκανε 30 λεπτά διακοπές στην Ελλάδα

Facebook
Twitter
Email

Από τις πρώτες κοινές διακοπές τους στο εξωτερικό, ο Λιούις Μάντι και η Κίμπερι Φλόιντ θα έχουν να θυμούνται μία απίστευτη περιπέτεια και τίποτα από την Ελλάδα.

Το ζευγάρι από τη Βρετανία έμεινε μόλις περίπου 30 λεπτά στην Ελλάδα και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, επειδή είχαν ξεχάσει τα διαβατήριά τους στο αεροπλάνο.

Οι δύο 27χρονοι κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Ελλάδα έβαλαν τα διαβατήρια σε μία σακούλα, στη θήκη που είχαν μπροστά τους στο αεροπλάνο. Κατά την αποβίβαση όμως τα ξέχασαν εκεί.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν τους επετράπη η είσοδος στη χώρα μας και έπειτα από λίγη ώρα επιβιβάστηκαν αναγκαστικά στην επόμενη πτήση για τη Βρετανία.

Αρχικά, όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν πήραν μαζί τους τα διαβατήρια, επιχείρησαν να επιστρέψουν στο αεροσκάφος, αλλά δεν τους επετράπη. Μέλος του πληρώματος έψαξε, αλλά δεν βρήκε τα διαβατήρια. Το ζευγάρι τους παρακάλεσε να ψάξουν ξανά, δίνοντάς τους λεπτομέρειες για το πού ήταν, αλλά και πάλι η έρευνα ήταν άκαρπη.

«Υποτίθεται ότι θα λιαζόμασταν στην Ελλάδα και αντί για αυτό καταλήξαμε στο Στάνστεντ», δήλωσε ο Μάντι, που είχε κλείσει διακοπές μιας εβδομάδας στην Κω με τη σύντροφό του. «Δεν υπήρχε ίχνος των διαβατηρίων μας, δεν είχαμε καμιά βοήθεια, αποζημίωση, τίποτα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τα βρούμε, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν. Ηταν ένας εφιάλτης, ο μεγαλύτερος που μπορείτε να φανταστείτε», συμπλήρωσε.

«Είχαμε τριγύρω μας ανθρώπους προκειμένου να μην απομακρυνθούμε. Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά, για την επόμενη πτήση, δίπλα σε μια πόρτα. Ο κόσμος μας κοιτούσε σαν να ήμασταν εγκληματίες», δήλωσε από την πλευρά της η Φλόιντ.

«Δεν τους ένοιαζε, μας έδωσαν μια κάρτα επιβίβασης και μας πέταξαν στην επόμενη πτήση. Δεν μας έδωσαν επιλογή, ήταν απαίσιο», συμπλήρωσε η 27χρονη.

Οσο για τα διαβατήρια, δεν βρέθηκαν πουθενά, όπως διαβεβαίωσε και η TUI, μέσω της οποίας είχαν κλείσει το ταξίδι οι δύο Βρετανοί.

Πηγή: E-Daily.gr

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!