Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές

Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές

Facebook
Twitter
Email

Οι κάτοικοι βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν κάτοικοι του Σάμερχιλ στο Τορόντο για να διαμαρτυρηθούν για την τεράστια τρύπα που υπάρχει εδώ και μήνες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Η τρύπα στο Poplar Plains Road προκλήθηκε από έργα που γίνονται στην περιοχή και οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επισκευάσουν. Κάποιος, λοιπόν, είχε την φαεινή ιδέα να πετάξει μέσα σε αυτήν σπόρους φυτών με αποτέλεσμα η τρύπα να μετατραπεί σε κήπο!

«Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για αγριόχορτα, αλλά διαπίστωσα πως ήταν ντομάτες. Νομίζω ότι είναι το τέλειο σημείο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό CBS ο Μπράιαν Λινκ που μένει στην περιοχή.

Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές

Το αποτέλεσμα έχει χαροποιήσει τους κατοίκους της περιοχής που φροντίζουν τον κήπο σε καθημερινή βάση και περιμένουν πως και πως να φτάσει η ώρα της συγκομιδής.

Μόνο που τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα καθώς το θέμα πήρε μεγάλη έκταση τον τελευταίο καιρό και έφτασε μέχρι τον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι ο οποίος ενημέρωσε πως η λακκούβα θα κλείσει άμεσα. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό οι ντοματιές θα μεταφερθούν σε άλλο, σαφώς πιο ασφαλές σημείο.
«Ξεκινήσαμε με επιτυχία τη διαδικασία μεταφοράς των ντοματιών σε κοινοτικό κήπο έτσι ώστε να επιβιώσουν. Και η λακκούβα θα κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!