Η 52χρονη γυναίκα δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα μαλλιά της. Τότε η αδερφή της την βλέπει να βγαίνει από το κομμωτήριο της εκπομπής και παγώνει!

Η 52χρονη γυναίκα δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα μαλλιά της. Τότε η αδερφή της την βλέπει να βγαίνει από το κομμωτήριο της εκπομπής και παγώνει!

Facebook
Twitter
Email

Στην Corinne Staves άξιζε μια αλλαγή στην εμφάνιση. Η 52χρονη είναι πυροσβέστης και θα έκανε τα πάντα για όσους έχουν ανάγκη. Γι’αυτό και οι παραγωγοί του Today Show την επέλεξαν για το “Ambush Makeover”. Η Corinne επιλέχτηκε από το κοινό του Rockefeller Centre, καθώς περίμενε την αδερφή της. Για χρόνια, η Corinne παραμελούσε την εμφάνιση της και είχε επικεντρωθεί στην δουλειά και τα 7 απίθανα εγγόνια της. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν ήταν να πάει στο κομμωτήριο με τις ώρες! Γι’αυτό και η αδερφή της, Camille, ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν την επέλεξαν. Είχε έρθει η ώρα για την Corinne να επικεντρωθεί στην ευημερία της, αντί να αγχώνεται για όλα τα άλλα. Η ομάδα του Ambush Makeover, Jill Martin, Louis Licari, Edin O’Sullivan και Vanessa Collington, ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν στην Corinne! Μέσα σε λίγες ώρες, άλλαξαν το παλιομοδίτικο στιλ και τα φουντωτά μαλλιά της και της χάρισαν ένα πιο μοντέρνο λουκ!

Είχε έρθει η ώρα να εμφανιστεί στο πλατό του Today Show και να δει την Camille! Κανείς δεν φανταζόταν ότι η Corinne ήταν τόσο όμορφη – η Camille έπαθε πλάκα! Κοίταξε την αδερφή της και φώναξε ενθουσιασμένη. Είχαν περάσει χρόνια από τότε που η Corinne σταμάτησε να περιποιείται τον εαυτό της και ήταν πραγματικά απίθανη! Ακόμη και αφότου την αγκάλιασε, η Camille δεν μπορούσε να πιστέψει ακόμη ότι αυτή ήταν η αδερφή της. Αλλά εκείνη τη μέρα δεν πήγε μόνο η Corinne στο Ambush Makeover. Η 52χρονη Kellie Sieber είχε περάσει χρόνια στο σπίτι μεγαλώνοντας τα 3 παιδιά της και ήταν έτοιμη να ξαναρχίσει την δουλειά. Ωστόσο, η εμφάνιση της δεν την βοηθούσε και πολύ. Γι’αυτό και ενθουσιάστηκε όταν την επέλεξαν για το Ambush Makeover. Της έκοψαν τα μαλλιά και της φόρεσαν ένα κομψό φόρεμα. Αν αυτό δεν έκανε εντύπωση στους εργοδότες, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο χρειαζόταν!

Credit: sharetap.it

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!