Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή έψαξε το κινητό του συζύγου της

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή έψαξε το κινητό του συζύγου της

Facebook
Twitter
Email

Σύμφωνα με εκείνον, μετέφερε τα δεδομένα σε άλλη συσκευή, προκειμένου να κάνει τις έρευνές της με την ησυχία της αργότερα!

 

Τι είναι πιο «τρελό» άραγε; Οτι μια γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή έψαξε το κινητό του συζύγου της, ή ότι ο ίδιος ο άνδρας της την έστειλε στα δικαστήρια;

Κι όμως, αυτό συνέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ένα δικαστήριο καταδίκασε σε τρεις μήνες φυλάκιση γυναίκα η οποία… ψαχούλευε το κινητό του συζύγου της, δίχως βέβαια εκείνος να το γνωρίζει. Σαφώς και η κίνησή της δεν διεκδικεί βραβείο διακριτικότητας, όμως, ο άνδρας της το τράβηξε στα άκρα και της έκανε μήνυση, κατηγορώντας την για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ετσι, η γυναίκα κατέληξε στο Ρας αλ-Καϊμά και κρίθηκε ένοχη. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη από την πλευρά της το… παράκανε. Δεν τσέκαρε απλά το κινητό του συζύγου της. Σύμφωνα με εκείνον, μετέφερε τα δεδομένα σε άλλη συσκευή, προκειμένου να κάνει τις έρευνές της με την ησυχία της αργότερα!

Δικηγόροι που μίλησαν στην εφημερίδα Emarat Al Youm εξήγησαν ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι παράνομο να ψάχνει κανείς το κινητό κάποιου χωρίς την άδειά του. Αυτό ισχύει και σε περιπτώσεις παντρεμένων ζευγαριών, ακόμη κι αν κάποιος καταφεύγει σε αυτή την αδιάκριτη κίνηση επειδή υποπτεύεται τον σύντροφό του για απιστία.

Πηγή: protothema
 

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!