Μαλλιοτράβηγμα για την «καλή» θέση για selfie

Μαλλιοτράβηγμα για την «καλή» θέση για selfie

Facebook
Twitter
Email

Διαβάζουμε ότι, συχνά, γκρεμοτσακίζονται στην προσπάθεια να πάρουν καλή θέση για selfie. Ε, τώρα πια, διαβάσαμε ότι έγινε μαλλιοτράβηγμα. Και στη συνέχεια, έγινε της τρελής. Γιατί μπήκαν κι άλλοι στον τσακωμό.

  

Δυο κυρίες, μια σαραντάρα Ιταλο-αμερικάνα και μια δεκαεννιάχρονη Ολλανδέζα, ξεκίνησαν έναν άγριο τσακωμό μπροστά από τη Fontana di Trevi, στη Ρώμη, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για να τραβήξουν selfie.

Η Fontana di Trevi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για τους τουρίστες μέρη του κόσμου. Η μπαρόκ κατασκευή ολοκληρώθηκε το 1762 και έχει περάσει στην αθανασία με τις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες «Διακοπές στη Ρώμη» (Ουίλιαμ Ουάιλερ, 1952) και «La Dolce Vita» (Φεντερίκο Φελίνι, 1960).

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 7 και μισή το απόγευμα, κοντά στη «Χρυσή Ώρα», το λεπτό εκείνο που θεωρείται τέλειο για φωτογραφίες στο Instagram, μιας και το φως της μέρας είναι πιο απαλό (και ελαφρώς πιο κόκκινο). Και οι δύο κυρίες ήθελαν μια συγκεκριμένη θέση για τη selfie τους, άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες κι αυτό οδήγησε σε μαλλιοτράβηγμα. Μέλη των οικογενειών τους ήρθαν ως ενισχύσεις κι έγινε καβγάς τρικούβερτος, συνολικά οκτώ ενεπλάκησαν, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.

Οι αστυνομικοί μπήκαν αμέσως στη μέση για να σταματήσουν αυτή την αυτοσχέδια επίδειξη μονομάχων – αν και το Κολοσσαίο ήταν σε κάποια απόσταση – αλλά τα αντίπαλα στρατόπεδα δεν έλεγαν να σταματήσουν με τίποτα. Κι έτσι τα όργανα της τάξης υποχρεώθηκαν να καλέσουν ενισχύσεις.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Στους θερμοκέφαλους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!