Μαϊμούδες επέλεξαν να ζευγαρώσουν στο πιο λάθος μέρος

Μαϊμούδες επέλεξαν να ζευγαρώσουν στο πιο λάθος μέρος

Facebook
Twitter
Email

Το «ξαναμμένο» ζευγάρι θεώρησε αρκετά φιλόξενα τα πόδια μιας τουρίστριας

Μία νεαρή που επισκέφτηκε ένα δάσος με μεγάλο πληθυσμό μαϊμούδων βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να είναι στην ουσία το «κρεβάτι» για δύο μαϊμούδες ώστε να εξασκήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν στο τροπικό δάσος της Ινδονησίας είναι ξεκαρδιστικές καθώς οι ξαναμμένες μαϊμούδες άρχισαν να ζευγαρώνουν πάνω στα γόνατα της έκπληκτης επισκέπτριας.

Οι δύο μαϊμούδες, που ανήκουν στο είδος των μακάκων, μάλλον θεώρησαν αρκετά φιλόξενα τα πόδια της νεαρής τουρίστριας κι έτσι άρχισαν να επιδίδονται στη σεξουαλική πράξη, πάνω στην κοπέλα.

Η ίδια, ωστόσο, δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να διώξει τα ζώα από πάνω της ή να φύγει. Αντιθέτως, άρχισε να κλαίει μέχρι ένας αυτόπτης μάρτυρας έδιωξε τα ζώα από πάνω της.

Όμως, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν το θέαμα της σεξουαλικής συνεύρεσης των δύο μαϊμούδων αλλά η αντίδραση της νεαρής επισκέπτριας, η οποία αντί να προσπαθήσει να διώξει το ζευγάρι από πάνω της ή να σηκωθεί από το σημείο που καθόταν, άρχισε να κλαίει, αδυνατώντας να συλλάβει όσα εκτυλίσσονταν πάνω στα πόδα της.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!