Μητέρα που έπασχε από καρκίνο τελευταίου σταδίου φίλησε την κόρη της πριν πεθάνει για να της πει το τελευταίο αντίο

Μητέρα που έπασχε από καρκίνο τελευταίου σταδίου φίλησε την κόρη της πριν πεθάνει για να της πει το τελευταίο αντίο

Facebook
Twitter
Email

Μια μητέρα που μετά τη γέννηση της κόρης της της είπαν ότι είχε μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η 36χρονη Diana Sevealii από τη Νέα Ζηλανδία, διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας τέσσερις εβδομάδες μετά την γέννηση της μικρής Brooklyn στις 2 Μαρτίου.

Η κόρη της έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς για να επιβιώσει, αφού γεννήθηκε πρόωρα και είχε ένα ελάττωμα στην καρδιά.

Diana Sevealii, 36, (pictured with her baby) has died after she was tragically diagnosed with stage four cervical cancer five weeks after giving birth to her little girl Brooklyn

Εκείνη την εποχή, η μητέρα αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία επειδή ήθελε να περάσει τις τελευταίες εβδομάδες της δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις με το μωρό της.

Και στις 20 Μαΐου, η μητέρα πέθανε ειρηνικά λίγο μετά αφότου έδωσε στη μικρή Brooklyn τρία γλυκά φιλιά στο μάγουλο, σύμφωνα με τη NZ Herald.

Six weeks ago doctors told Diana Sevealii, 36, living in New Zealand, she had stage four cervical cancer and had 'weeks to live', which came after the birth of her daughter

Ο αδελφός της, Benna Sevealii, είπε πως πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, αυτό που ήθελε ήταν να δει την κόρη της για τελευταία φορά.

“Ο Di πέθανε ειρηνικά. Ήμασταν όλοι στο δωμάτιό της. Πάλευε για να αναπνεύσει και έτσι φέρναμε την Brooklyn να την δει,” είπε ο Benna.

“Φίλησε μωρό και στη συνέχεια τη μαμά. Δευτερόλεπτα αργότερα έγειρε και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η τελευταία της αναπνοή.”

Η επιθυμία της ήταν να είναι η μικρή Brooklyn δίπλα της τις τελευταίες στιγμές της και το μωρό ήταν εκεί μαζί της μέχρι το τέλος.

Τον Απρίλιο, η κα Sevealii μοιράστηκε την αγωνία της, λέγοντάς στην Herald on Sunday: “Ραγίζει η καρδιά μου που την την αφήνω. Δεν την χόρτασα.”

More than $40,000 has so far been donated to a Givealittle page to assist with Brooklyn's care and treatment now that her mother has died

Περισσότερα από 40.000 δολάρια έχουν μέχρι στιγμής μαζευτεί σε μια σελίδα στο Givealittle για τις θεραπείες της Brooklyn, τώρα που η μητέρα της έχει πεθάνει.

“Η οικογένειά μας θέλει να ευχαριστήσει το Auckland Starship, το Heart Kids και όλους τους φίλους και ξένους που βοήθησαν. Είναι εντυπωσιακό να ξέρουμε πως τόσοι άνθρωποι στήριξαν την οικογένειά μας,” είπε ο αδελφός της Sevealii.

Τον περασμένο μήνα  η Brooklyn υποβλήθηκε σε μια επέμβαση τριών ωρών στους πνεύμονες.

Προηγούμενες εξετάσεις έδειξαν το μικρό κορίτσι να χειροτερεύει, αλλά τώρα είναι πάνω από τέσσερα κιλά και συνεχίζει να μεγαλώνει.

Μόλις η Brooklyn ανακάμψει και από την χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, θα πετάξει για τη Νέα Υόρκη για να μείνει στο σπίτι της αδερφής της Diana, της Moira, και του συζύγου της, του Evan.

“Ήδη έχουμε λάβει τεράστια βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους μας και πολύ ευγνώμονες γι’ αυτό,” αναφέρει η σελίδα.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!