Μια ελεφαντίνα έσκαβε μια τρύπα για 11 συνεχόμενες ώρες, αυτό που έγινε στη συνέχεια δείχνει τι θα πει «αγάπη της μάνας»

Μια ελεφαντίνα έσκαβε μια τρύπα για 11 συνεχόμενες ώρες, αυτό που έγινε στη συνέχεια δείχνει τι θα πει «αγάπη της μάνας»

Facebook
Twitter
Email

Στην περιοχή Chatra της Ινδίας, η βόλτα αυτής της ελεφαντίνας διακόπηκε από ένα αναπάντεχο γεγονός που της προκάλεσε μεγάλο στρες. Καθώς περπατούσε, το μωρό της έπεσε σε μια τρύπα. Το μικρό ελεφαντάκι δεν μπορούσε να βγει έξω γιατί η τρύπα ήταν πολύ βαθιά. Το δέσιμο μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο.  Η αναστατωμένη ελεφαντίνα πάλευε για 11 ώρες για να βγάλει το μωρό της από την τρύπα. Αλλά δεν το έβαλε κάτω ούτε μια στιγμή. Τόσο κοντά μα τόσο μακριά. Κοιτάξτε πόσο κοντά ήταν στο να σώσει το μωρό της. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα μεγάλα και επίπεδα πόδια της ήταν εναντίον της. Αντί να σκάβει, στην ουσία έσπρωχνε, γεμίζοντας την τρύπα με περισσότερη λάσπη. Οι χωρικοί έβαλαν ένα χεράκι. Οι ντόπιοι παρακολούθησαν και αναρωτήθηκαν πώς θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Ευτυχώς, κατέληξαν σε ένα λαμπρό σχέδιο. Έφεραν ένα φορτηγό γεμάτο από μπανάνες για να αποσπάσουν την προσοχή της μητέρας. “Το σχέδιο λειτούργησε και χρησιμοποιήσαμε την ώρα που ήταν η μητέρα απασχολημένη για να αφαιρέσουμε το σωρό της άμμου που ήταν μέσα στο πηγάδι και τη δυσκόλευε να σώσει το μωρό,” δήλωσε ένας από τους χωρικούς. Με τη βοήθειά τους, η ελεφαντίνα ήταν τελικά σε θέση να τραβήξει το μωρό της με την προβοσκίδα της. Ένα αίσιο τέλος. Δεν μπορούμε να φανταστούμε την αίσθηση της ανακούφισης που αισθάνθηκαν και οι δύο μετά την επανένωση. Όπως είπαμε και πριν, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη της μάνας!

via

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!