Μια παράξενη χρήση της σερβιέτας που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ

Μια παράξενη χρήση της σερβιέτας που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ

Facebook
Twitter
Email

Πώς μπορεί να φανεί χρήσιμη στους… στρατιώτες

Την πολλαπλή χρησιμότητα της σερβιέτας αναδεικνύουν Βιετναμέζοι σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε σε ομάδα του Facebook και έγινε viral.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γκρουπ «Yu Xuan Fan Group» απεικονίζει Βιετναμέζους στρατιώτες να τοποθετούν σερβιέτες μέσα στις αρβύλες τους, με τους σχολιαστές να σημειώνουν πως σε αυτήν την περίπτωση το συγκεκριμένο προϊόν παρέχει απαλή προστασία στα πόδια και απορροφα τα βακτήρια και τις άσχημες οσμές.

Σίγουρα πρόκειται για μια παράξενη χρήση την οποία δεν είχαμε φανταστεί καθώς στο μυαλό μας έχουμε συνδυάσει τη σερβιέτα με την εμμηνόρροια.

Μια παράξενη χρήση της σερβιέτας που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ

Κάποιος άλλος στο γκρουπ τονίζει ότι οι σερβιέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστοι επίδεσμοι σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί, ενώ τα ταμπόν, ένα ακόμα προϊόν που έχει συνδεθεί με τις γυναίκες, μπορούν να καλύψουν τα τραύματα από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων πολέμων οι σερβιέτες χρησιμοποιούνταν για να περιοριστεί η υπερβολική αιμορραγία στους τραυματίες.

Αργότερα οι νοσοκόμες που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον πόλεμο υιοθέτησαν τη λύση της σερβιέτας κατά την έμμηνο ρύση…

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!