Οι Βλεφαρίδες του Κολλούσαν και δεν μπορούσε να ανοίξει τα Μάτια του. Μόλις δείτε ΤΙ του Αφαίρεσαν οι Γιατροί, θα Ανατριχιάσετε!

Οι Βλεφαρίδες του Κολλούσαν και δεν μπορούσε να ανοίξει τα Μάτια του. Μόλις δείτε ΤΙ του Αφαίρεσαν οι Γιατροί, θα Ανατριχιάσετε!

Facebook
Twitter
Email

Μια 5χρονη είχε 9 ψείρες και 20 αβγά στις βλεφαρίδες της. Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του ότι ένιωθε κάτι “γλοιώδες” και εκείνοι την πήγαν σε ένα νοσοκομείο στο Wuhan της Κίνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, το κορίτσι ένιωθε κάτι “γλοιώδες” στα μάτια του, ακόμα και αφότου τα έπλυνε προσεκτικά. Αφού επισκέφτηκε το νοσοκομείο, ο γιατρός εντόπισε και αφαίρεσε 9 ψείρες και 20 αβγά από τις βλεφαρίδες του κοριτσιού. Το βίντεο ανέβηκε στις 25 Ιουλίου. Πέρσι αφαίρεσαν από ένα 4χρονο κορίτσι από το Xiamen της Κίνας 20 ψείρες του εφηβαίου από τις βλεφαρίδες της.

Σύμφωνα με αναφορές, το κορίτσι παραπονιόταν ότι την έτρωγε το μάτι της της προηγούμενες 5 μέρες. Στις 25 Αυγούστου, η μητέρα και η γιαγιά της αποφάσισαν να την πάνε στο νοσοκομείο, γιατί το μάτι της είχε γίνει κόκκινο και είχε ερεθιστεί. Οι ψείρες του εφηβαίου είναι μικρά, παρασιτικά έντομα που ζουν ανάμεσα σε τραχιές τρίχες του σώματος, όπως το εφηβαίο. Συναντώνται ακόμη και στις μασχάλες, τις τρίχες του ποδιού και του προσώπου, όπως στα μούσια, το μουστάκι, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Συνήθως μεταδίδονται με στενή σωματική επαφή με μολυσμένο άτομο.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!