Πλαστικός χειρούργος κατηγορείται ότι χόρευε και τραγουδούσε την ώρα που οι ασθενείς της ήταν αναίσθητοι στο χειρουργείο

Πλαστικός χειρούργος κατηγορείται ότι χόρευε και τραγουδούσε την ώρα που οι ασθενείς της ήταν αναίσθητοι στο χειρουργείο

Facebook
Twitter
Email

Μια πλαστική χειρουργός από την Atlanta δέχθηκε μια σειρά αγωγών επειδή κατέγραψε τον εαυτό της να τραγουδάει και να χορεύει πάνω στους εκτεθειμένους ασθενείς της κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Βρέθηκαν δεκάδες βίντεο που δείχνουν την Δρ. Windell Boutte να παιδιαρίζει στο χειρουργείο, ακόμη και όταν κάνει τομές στους ασθενείς της.

Σε ένα βίντεο, η Boutte τραγουδάει γνωστά ραπ τραγούδια πριν ανοίξει έναν από τους ασθενείς της.

“Δεν είναι αξιοπρεπής τρόπος να παρουσιάσεις έναν ασθενή,” δήλωσε στο WSBTV η Susan Witt, η δικηγόρος μιας από τους πρώην ασθενείς της Boutte.

Περισσότεροι από 20 βίντεο από επεμβάσεις της Boutte βρέθηκαν στο YouTube και σήμερα η ίδια αντιμετωπίζει επτά αγωγές για κακή αντιμετώπιση ασθενών, σύμφωνα με το WSBTV.

Η 26χρονη Ojay Liburd, κατηγόρησε την Boutte ότι άφησε τη μητέρα της Icilma Cornelius με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η Cornelius θα παντρευόταν και θα έπαιρνε το διδακτορικό της μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψή της στην Boutte για κοιλιοπλαστική και λιποαναρρόφηση, το 2016.

Όμως η καρδιά της Cornelius σταμάτησε μετά την παραμονή της στο χειρουργικό κρεβάτι για περισσότερες από οκτώ ώρες. Τώρα θα χρειαστεί μόνιμη φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής της.

“Απλώς ήθελε να είναι τέλεια την ημέρα του γάμου της,” είπε η Liburd. “Όλα πήγαιναν πολύ καλά για ‘κείνη.”

“Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα την μητέρα μου αβοήθητη.”

Ο Mitzi McFarland, ο οποίος επίσης χειρουργήθηκε από την Boutte, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα έμοιαζαν σαν να είχε κόψει το στομάχι του ο Freddy Krueger.

Boutte is facing seven malpractice lawsuits from former patients. One son of a former patient said Boutte left his mother with permanent brain damage 

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Boutte έχει τέτοιου είδους μπλεξίματα.

Το 2013, μια γυναίκα που πήγε να δει τη Boutte για ένα ερεθισμό του κρανίου, δήλωσε ότι κόλλησε σταφυλόκοκκο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Είπε επίσης ότι το αποτέλεσμα της επίσκεψής της ήταν να υποστεί μόνιμες ουλές στο τριχωτό της κεφαλής.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!