Τέσσερις άντρες ξυλοκόπησαν, βίασαν και σκότωσαν 21χρονη νεαρή μετά από τη βραδινή τους έξοδο

Τέσσερις άντρες ξυλοκόπησαν, βίασαν και σκότωσαν 21χρονη νεαρή μετά από τη βραδινή τους έξοδο

Facebook
Twitter
Email

Τέσσερις άνδρες καταγράφηκαν στις κάμερες ασφαλείας να τραβάνε μια μεθυσμένη γυναίκα από ένα μπαρ προτού τη βιάσουν και τη δολοφονήσουν.

Η 21χρονη Nong Gift, παρακολούθησε το τελικό του Champions League με φίλες της το περασμένο Σάββατο στο Chanthaburi της Ταϊλάνδης.

Η πωλήτρια καλλυντικών πιστεύεται ότι είχε πάρει ναρκωτικά και μεταφέρθηκε στις 2 μ.μ. στο πίσω μέρος ενός φορτηγού από τέσσερις άνδρες που της δήλωσαν ότι θα την πήγαιναν σπίτι της.

Οι άνδρες, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που την γνώριζε, την οδήγησαν σε ένα απομονωμένο περιβόλι, όπου τη βίασαν επανειλημμένα και στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Η συμμορία – ο Nattaphong Saenkraud, ο Patti Boonthal, ο Panya Chan Somdee και ο Suitsit Jaechim – ομολόγησαν την πράξη τους στην αστυνομία και μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα την Τετάρτη.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τους άνδρες έξω από το μπαρ να μεταφέρουν τη Nong στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με τη βοήθεια μιας από τις φίλες της, η οποία νόμιζε ότι οι άντρες θα την πήγαιναν στο σπίτι της.

Ο αστυνομικός Charn Jitjunjun δήλωσε: “Το θύμα βρέθηκε νεκρό την ίδια νύχτα. Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν το ρόλο τους στο έγκλημα.”

CCTV footage shows four men leading Nong Gift out of the bar in Thailand last Saturday

“Το θύμα βιάστηκε από τέσσερις άντρες και πιστεύουμε ότι χτυπήθηκε μέχρι να πεθάνει.”

“Το σώμα της βρέθηκε με αφρούς γύρω από το στόμα της, αιμορραγία στη μύτη ενώ κάποια από τα ρούχα της βρέθηκαν στο πάτωμα.”

Μια γυναίκα που ήταν με την Nong εκείνο το βράδυ είπε ότι την είχε αφήσει με τους άντρες επειδή νόμιζε ότι ήταν φίλοι της.

The men who led her away were helped by a woman who thought they were taking Nong home

Η Nong ήταν με τρεις άλλες γυναίκες και παρακολουθούσε τον αγώνα ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης της Airziz Opachat, με την οποία είχαν πάει μαζί διακοπές.

Η Airziz είπε: “Λυπάμαι. Αν ήξερα ότι χθες το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί, θα είχα ενεργήσει διαφορετικά. Λυπάμαι που δεν έκανα το σωστό.”

A police re-enactment at the pub in Chanthaburi where the CCTV footage was filmed 

Προσέθεσε: “Η Nong γνώριζε ήδη έναν από τους άνδρες. Ήταν φιλική με όλους.”

“Νόμιζα ότι είχε έρθει με αυτούς τους άνδρες και πως ήταν φίλη τους.”

Οι τέσσερις άντρες συνελήφθησαν αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής, αφού η αστυνομία χρησιμοποίησε τις κάμερες ασφαλείας για να τους εντοπίσει.

The four men who allegedly confessed to raping Nong Gift are taken on a police re-enactment

Η αστυνομία διεξάγει τώρα μεταθανάτιες εξετάσεις στο σώμα της Nong για να ανακαλύψει τα ακριβή αιτία του θανάτου της.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!