Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα

Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα

Facebook
Twitter
Email

Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και σχέδια

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα πολλών ανθρώπων το χειμώνα είναι ότι έχουν μόνιμα παγωμένη μύτη και κρυώνουν πιο εύκολα ακόμη κι αν φοράνε κασκόλ και σκουφί.

Μια εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, λοιπόν, σκέφτηκε να δημιουργήσει το απόλυτο γκάτζετ γι’ αυτούς που έχουν το συγκεκριμένο χειμερινό πρόβλημα.

Ο λόγος για τα nosewarmer, όπως λέγονται, τα οποία υπόσχονται να κρατήσουν ζεστές τις μύτες όσων το επιθυμούν. Κι αν πολλοί θεωρούν αστεία μια τέτοια εμφάνιση, οι δημιουργοί του λένε ότι το ζεστό αποτέλεσμα που έχει σας αποζημιώνει.

Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα Το απόλυτο γκάτζετ για όσους έχουν παγωμένη μύτη το χειμώνα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!