Το Μάθημα στο Σχολείο ακυρώθηκε λόγω Χιονιού. Δείτε ΤΙ έκανε ο Διευθυντής στους άδειους Διαδρόμους και θα Μείνετε άφωνοι!

Το Μάθημα στο Σχολείο ακυρώθηκε λόγω Χιονιού. Δείτε ΤΙ έκανε ο Διευθυντής στους άδειους Διαδρόμους και θα Μείνετε άφωνοι!

Facebook
Twitter
Email

Όταν το σχολείο ακυρώθηκε εξαιτίας του χιονιού, οι μαθητές ήταν οι μόνοι που ζητωκραύγαζαν και ήταν ευτυχισμένοι. Ο διευθυντής του σχολείου, Sean Martin, ενθουσιάστηκε και αποφάσισε να διασκεδάσει στο άδειο σχολείο. Κινηματογραφώντας τον εαυτό του στους άδειους διαδρόμους του Δημοτικού Σχολείου στο Μέρυλαντ, ο κύριος Martin δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο επιδεικνύοντας πώς του αρέσει να περνά την ημέρα του, όταν οι μαθητές δεν είναι στο σχολείο. Αναφέρει: «Όταν ήμουν νεότερος, συνήθιζα να πιστεύω ότι ο διευθυντής του σχολείου μου ήταν ένας γέρος που δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη διασκέδαση». Ωστόσο, αυτός ο διευθυντής έχει ένα ανάλαφρο πνεύμα και αγαπά να κάνει τους μαθητές του να γελούν. Αναπαριστά κλασικές σκηνές από τον κινηματογράφο και κάνει ακόμη και κόλπα του μπάσκετ! Μα πόσο κούλ τύπος είναι!

Credit: Shareably

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!