Το ρούφηγμα προφυλακτικών από την μύτη είναι η νέα τρελή μόδα στα κοινωνικά δίκτυα

Το ρούφηγμα προφυλακτικών από την μύτη είναι η νέα τρελή μόδα στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
Email

Η τελευταία μόδα των εφήβων είναι να ρουφάνε προφυλακτικά από την μύτη, προκαλώντας ο ένας τον άλλον μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η «πρόκληση του προφυλακτικού» περιλαμβάνει την εισπνοή από την μύτη ενός ανοιγμένου προφυλακτικού και την έξοδό του από το στόμα.

Η συγκεκριμένη «πρόκληση» είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα ξαναήρθε στην επικαιρότητα.

Δείτε το βίντεο

Σε ένα 3λεπτο βίντεο από το 2015 ένας έφηβος ανοίγει και ξετυλίγει ένα προφυλακτικό πριν το εισπνεύσει από την μύτη του.

προφυλακτικά

Με το ένα του χέρι κλείνει το ένα ρουθούνι του για να μπορέσει να το εισπνεύσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγάζει το προφυλακτικό από το στόμα του.

«Πότε θεωρείται κακή ιδέα η χρήση προφυλακτικού; Όταν προσπαθείς να το εισπνεύσεις από την μύτη και να το βγάλεις από το στόμα σου. Ακόμα και αν καταφέρεις να το βγάλεις με επιτυχία σίγουρα η διαδικασία είναι επίπονη και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία», ανέφερε ο Μπρους Λι, καθηγητής στην δημόσια σχολή υγείας Τζον Χόπκινς.

Οι γιατροί προειδοποιούν για την επικινδυνότητα αυτής της πρόκλησης, καθώς το προφυλακτικό μπορεί να μπλοκάρει τον αεραγωγό και ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπνεύσει.

προφυλακτικά

Επίσης, το λιπαντικό που υπάρχει στα περισσότερα προφυλακτικά μπορεί να ερεθίσει το εσωτερικό της μύτης και να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!