Μάνα προσπαθεί να καθαρίσει με σφουγγάρι το τατουάζ του γιου της επειδή λέει ότι είναι «του διαβόλου»

Μάνα προσπαθεί να καθαρίσει με σφουγγάρι το τατουάζ του γιου της επειδή λέει ότι είναι «του διαβόλου»

Facebook
Twitter
Email

Δε μπορούσε να πιστέψει στα ματιά της μία ηλικιωμένη μητέρα στην Πορτογαλία, μόλις αντίκρυσε για πρώτη φορά το τατουάζ το οποίο “χτύπησε” ο γιος της στο μπράτσο του.

«Τι είναι αυτό το πράγμα;», διερωτήθηκε η ηλικιωμένη από την Πορτογαλία, όταν βλέπει για πρώτη φορά το τατουάζ το οποίο έκανε ο γιος της. «Τατουάζ!», απαντάει ο γιος της που όσο μεγάλος και να είναι, φαίνεται πως η μητέρα του δεν αντέχει να τον βλέπει να κάνει πράγματα που στην ίδια δεν αρέσουν..

«Βγάλτο! Αυτά είναι του διαβόλου πράγματα. Τι είναι; Θα στο καθαρίσω!», φωνάζει η μητέρα του άνδρα ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βίντεο σε κατάσταση σοκ. Τόσο ο γιος της όσο και ο εγγονός της την βλέπουν και προσπαθούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως το τατουάζ δε βγαίνει με σφουγγάρι, σαπούνι και νερό!

Ωστόσο, εκείνη κάνει τα πάντα προκειμένου να το καθαρίσει. Τρίβει χωρίς σταματημό τον ώμο του παιδιού της ενώ ταυτόχρονα του ασκεί κριτική για την επιλογή του και αποθαρρύνει τον εγγονό της από τέτοιες επιλογές, προτού μεγαλώσει και είναι πολύ αργά!

«Δεν βγαίνει!», της αναφέρει ο εγγονός της και εκείνη εξακολουθεί να προσπαθεί αλλά… επί ματαίω. Η έκρηξη της είναι μεγάλη καθώς όσο και να μεγαλώσει ο γιος της, αυτή θα τον βλέπει πάντοτε σαν ένα μικρό παιδί και θα κρίνει τις επιλογές του…

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!