«Κομάντα και Δράκοι»: Το Twitter αποθέωσε τη νέα μεταφυσική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega

«Κομάντα και Δράκοι»: Το Twitter αποθέωσε τη νέα μεταφυσική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega

Facebook
Twitter
Email

«Κομάντα και Δράκοι»: Το Twitter αποθέωσε τη νέα μεταφυσική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της νέας μεταφυσικής σειράς του Mega, «Κομάντα και Δράκοι». Το Twitter αποθέωσε τόσο τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της σειράς όσο και την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

«Κομάντα και Δράκοι»: Υπόθεση και πρωταγωνιστές

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα “Κομάντα”, μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης και οι μικροί πρωταγωνιστές Κομάντα: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος. Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Τα σχόλια στο Twitter στην πρεμιέρα της σειράς

Το hasthag #KomantaKaiDrakoi ανέβηκε στην πρώτη θέση στα trends του Twitter και τα σχόλια αναφέρονταν στο πρωτότυπο σενάριο, που θυμίζει το «Stranger Things», αλλά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τη σκηνοθεσία της σειράς. Οι χρήστες του Twitter υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τη συμμετοχή στη σειρά του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, που υποδύεται τον «Ντόντο» και έκλεψε τις εντυπώσεις για τις υποκριτικές του ικανότητες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!