Κάνε ότι Κοιμάσαι: Το φιλί της συγχώρεσης του Στάθη με τον Μάκη και το αιματοβαμμένο φινάλε που έκοψ...

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Το φιλί της συγχώρεσης του Στάθη με τον Μάκη και το αιματοβαμμένο φινάλε που έκοψ…

Facebook
Twitter
Email

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Το φιλί της συγχώρεσης του Στάθη με τον Μάκη και το αιματοβαμμένο φινάλε που έκοψε την ανάσα στο Twitter

Φινάλε έκανε για τη φετινή σεζόν η σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», με το συγκλονιστικό διπλό αιματοβαμμένο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/5).

Σε αυτό είχαμε τη συμφιλίωση και το φιλί του Στάθη με τον Μάκη. Ο Στάθης (Αλέξανδρος Πιεχόβιακ) ζήτησε συγγνώμη από τον Μάκη (Βασίλης Ντάρμας) για όσα πέρασε εξαιτίας του και αποφάσισαν να δώσουν το φιλί που είχαν βγάλει από το θεατρικό.

  • Στάθης: Το αξίζεις, λυπάμαι για όλα αυτά που σου έκανα. Ήμασταν πολύ γελοίοι… Θυμάσαι που είχαμε μία σκηνή με ένα φιλί που το κόψαμε;
  • Μάκης: Ναι, δεν το κάναμε γιατί τότε μισούσαμε ο ένας τον άλλον
  • Στάθης: Τότε, τώρα είμαστε ok.
  • Μάκης: Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;
  • Στάθης: Θέλεις να τους κάνουμε να λιποθυμήσουν;
  • Μάκης: Φίλε να σου πω κάτι μέσα, ναι.

Οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονταν στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Η Νάσια και η Ζωή πήγαν στην πρόβα για να δουν τους φίλους τους και να τους ενθαρρύνουν. Ο Πέτρος υποσχέθηκε στη Σοφία ότι θα έρθει μετά την υπηρεσία για συμπαράσταση, και πήρε μαζί του την Άννα. Ξαφνικά, ο Μηνάς εισέβαλε στο θέατρο και τους παγιδεύει. Βρίσκεται σε δολοφονικό αμόκ και σπέρνει τον θάνατο.

Η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή. Ο Πέτρος ξεψυχάει στην αγκαλιά της Άννας. Έχει πυροβοληθεί θανάσιμα από τον Μηνά. Παίρνει το όπλο του και το δίνει στον Νικόλα.

Αφού της χάρισε τη ζωή νωρίτερα, ο Μηνάς τελικά σκοτώνει την Βικτώρια, η οποία νωρίτερα κατέθεσε εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει στο μέλλον, ομολογώντας την συνενοχή της για όσα έκανε ο Λημνιός.

Ο Νικόλας από την άλλη που έχει δεχθεί σφαίρα στο πόδι, καταφέρνει να πυροβολήσει τον Μηνά, τη στιγμή που καταφθάνουν οι αστυνόμοι.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!