Αυστραλία: «Φόρεσε» καπέλο πίτσας στο Zoom την ώρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια γέλασε μέχρι δακ...

Αυστραλία: «Φόρεσε» καπέλο πίτσας στο Zoom την ώρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια γέλασε μέχρι δακ…

Facebook
Twitter
Email

Αυστραλία: «Φόρεσε» καπέλο πίτσας στο Zoom την ώρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια γέλασε μέχρι δακρύων

Το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία καθώς μια συνέντευξη πήγε… στραβά εξαιτίας ενός εικονικού καπέλου πίτσας που φόρεσε καλεσμένος με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να χάσει την ψυχραιμία της και να ξεσπάσει σε γέλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για την Άλις Μόνφρις από το κανάλι 9News Adelaide η οποία, όπως φαίνεται στο κλιπ, γέλασε με την ψυχή της εις βάρος του Μαρκ Μπόρλας από τη λέσχη Royal Automobile Association, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο φίλτρο εικόνας κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης.

Έτσι, εμφανίστηκε να μιλά μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε με μια θαλάσσια χελώνα. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ενεργοποίησε ένα φίλτρο της εφαρμογής με το οποίο «φόρεσε» στο κεφάλι του ένα καπέλο από πίτσα!

Η παρουσιάστρια φαίνεται να καλύπτει το στόμα της με το χέρι σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει τα γέλια της πριν σκουπίσει τελικά τα δάκρυα γέλιου που τρέχουν από τα μάτια της.

«Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο» είπε στη συνέχεια ο Μπόρλας αποχωρώντας από τη σύνδεση γελώντας. «Ωραία, τέλεια», απάντησε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να επανέλθει στη ροή της εκπομπής.

Η λέσχη RAA συνέχισε την καζούρα, δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία που δείχνει τον Borlace με ένα αληθινό εορταστικό καπελάκι που του έφτιαξε η σύντροφός του.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!