Αυτά κάνει το μούσι – Ανδρας ξυρίζεται μετά από 14 χρόνια και δεν τον… (Βίντεο)

Αυτά κάνει το μούσι – Ανδρας ξυρίζεται μετά από 14 χρόνια και δεν τον… (Βίντεο)

Facebook
Twitter
Email

«Ίσως να είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Με αυτά τα λόγια ο 44χρονος Άμιτ που δεν έχει… ξυρίσει τα γένια του για 14 ολόκληρα χρόνια περιγράφει την απόφασή του να τα «αποχωριστεί».

Σε ένα ιδιαίτερο βίντεο που έγινε για λογαριασμό της Super – Pharm δια χειρός της ισραηλινής εταιρείας BBR Saatchi & Saatchi πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο 44χρονος.

Το τρίλεπτο βίντεο περιέχει στιγμές από την καθημερινότητα του Άμιτ και μία συνέντευξη στην οποία εξηγεί γιατί αποφάσισε να ξυριστεί.

Όπως λέει, ούτε η γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του δεν έχουν δει ποτέ ολόκληρο το πρόσωπό του.

Ο 44χρονος κάνει το μεγάλο βήμα, και με το νέο του πρόσωπο σπεύδει να συναντήσει αρχικά τη μητέρα του και τη δίδυμη αδερφή του. Και οι δύο τον κοιτούν με απορία, ενώ η έκπληξή τους μόλις διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον Άμιτ είναι τεράστια.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πατέρα του, ο οποίος αρχικά του μιλάει λες και είναι κάποιος ξένος.

Η έκπληξη συνεχίζεται. Ο Άμιτ πηγαίνει να συναντήσει τα παιδιά του και τη σύζυγό του. Η κόρη του τον κοιτάει χαμογελαστή, ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει το πρόσωπό του.

Στο τέλος, ο 44χρονος άντρας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στη σύζυγό του. Η έκπληξη στο πρόσωπο της είναι τεράστια, ενώ όπως του λέει μόλις τον φιλάει, νιώθει σαν να απατάει τον άντρα της με κάποιον άλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=r8PPYv83wtY

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!