Απίστευτο: Πήγε για μπότοξ και έφυγε με περιτομή

Απίστευτο: Πήγε για μπότοξ και έφυγε με περιτομή

Facebook
Twitter
Email

Απίστευτο και όμως αληθινό.  Βρετανός συνταξιούχος έτυχε περιτομής κατά λάθος, έχοντας πάει σε νοσοκομείο για μια διαδικασία μπότοξ .

Σύμφωνα με την Μιrror, o  Terry Brazier, 70 ετών, μπήκε σε αυτή την διαδικασία αφού οι γιατροί στο Leicester Royal Infirmary σύγχυσαν τις σημειώσεις γι’ αυτόν.

Απίστευτο: Πήγε για μπότοξ και έφυγε με περιτομή

Ο κ. Brazier ισχυρίζεται ότι ήταν τόσο απορροφημένος που μιλούσε  σε νοσηλευτές που δεν συνειδητοποίησε μπήκε σε διαφορετική χειρουργική διαδικασία μέχρι που ήταν αργά. Μιλώντας στην Daily Star είπε: «Πήγα στη χειρουργική επέμβαση για  Botox και κατέληξα με περιτομή.

Ο Andrew Furlong, Ιατρικός Διευθυντής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Leicester, δήλωσε: «Παραμένουμε βαθιά και πραγματικά λυπημένοι για το γεγονός ότι το λάθος αυτό συνέβη και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Brazier».

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα γεγονότα όπως αυτό και διεξήγαμε διεξοδική έρευνα εκείνη τη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι μάθαμε από αυτό το περιστατικό και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποφύγουμε να συμβεί ξανά», είπε.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας NHS τον αποζημίωσε με το ποσό των  20,000 στερλινών.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!