Αποτέφρωσαν την κόρη τους και εκείνη τούς χτύπησε την πόρτα!

Αποτέφρωσαν την κόρη τους και εκείνη τούς χτύπησε την πόρτα!

Facebook
Twitter
Email

Το… δεύτερο σοκ της ζωής τους (μετά το θάνατό της) υπέστησαν οι συγγενείς μιας 26χρονης στην Ινδία.

 

Και πώς όχι όταν την είδαν ξαφνικά μπροστά τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν αποτεφρώσει τη σορό της! Ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν…

Η Νάλια έφυγε από το σπίτι της στην Πατιάλα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ωστόσο έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να απευθυνθεί στις Αρχές, οι οποίες άρχισαν έρευνα για τον εντοπισμό της.

Τρεις ημέρες αργότερα, ένας αγρότης εντόπισε το πτώμα μίας κοπέλας μέσα σε ένα σακί. Το γεγονός ωστόσο ότι είχε αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, έκανε σχεδόν αδύνατη την αναγνώρισή της.

Χωρίς περαιτέρω έρευνα, οι Αρχές, όχι μόνο θεώρησαν πως πρόκειται για τη Νάλια, αλλά «έπλασαν» ακόμα και το σενάριο της δολοφονίας της: πως τη στραγγάλισε ο νεαρός που έφυγαν μαζί!

Το πτώμα της άγνωστης κοπέλας δόθηκε στη συνέχεια στην οικογένεια της αγνοούμενης, η οποία προχώρησε στην αποτέφρωσή της.

Ούτε που φαντάζονταν ωστόσο ότι τέσσερις ημέρες μετά, η νεαρή θα επέστρεφε σπίτι, μαζί με το φίλο της.

Μετά το πρωτοφανές φιάσκο, οι Αρχές καλούνται πλέον να βρουν σε ποια ανήκει το σώμα που αποτεφρώθηκε. Αποστολή που μάλλον δεν θα φέρουν ποτέ εις πέρας αν κρίνει κανείς από την ερασιτεχνική αντιμετώπιση της υπόθεσης με την εξαφανισμένη Νάλια, αλλά και αν λάβει υπόψιν πως ό,τι στοιχείο είχαν έχει πλέον γίνει στάχτη…

Πηγή: CNN

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!