Χαμός στο Twitter για το 4άρι στην Κύπρο για τη Eurovision: Τι αναφέρει ο Κοτζιάς και τι απαντούν οι...

Χαμός στο Twitter για το 4άρι στην Κύπρο για τη Eurovision: Τι αναφέρει ο Κοτζιάς και τι απαντούν οι…

Facebook
Twitter
Email

Χαμός στο Twitter για το 4άρι στην Κύπρο για τη Eurovision: Τι αναφέρει ο Κοτζιάς και τι απαντούν οι χρήστες

«Πάρτι» έχει στηθεί στο Twitter για το 4άρι που έβαλε η κριτική επιτροπή της χώρας μας στην Κύπρο στην Eurovision 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ. Τα tweets των χρηστών πήραν τη μορφή καταιγίδας ενώ τα δικά τους σχόλια δημοσίευσαν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και η Καίτη Γαρμπή.

«Το τεσσάρι στην Κύπρο στην Eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία απο την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτεα σχέδια τους» αναφέρει ο Νίκος Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Κάνω ενα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας απο την Κύπρο με αφορμή το “4” και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση για την Κύπρο. Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιωνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός» σχολιάζει σε δεύτερο tweet του μετά τα όσα του έγραψαν αρκετοί χρήστες.

Τα tweets του Νίκου Κοτζιά

Τα σχόλια στη δημοσίευση του Νίκου Κοτζιά πήραν τη μορφή καταιγίδας. «Νόμιζα το έγραφε parody account», «πρώην ΥΠΕΞ… Άγιο είχαμε…», «αν είχαμε στείλει εσάς Eurovision δε θα κοβόμαστε Υπουργέ», «είστε σίγουρα πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;» έγραψαν μερικοί από τους χρήστες απαντώντας στον Νίκο Κοτζιά.

Χαμός στο Twitter για το 4άρι στην Κύπρο για τη Eurovision: Τι αναφέρει ο Κοτζιάς και τι απαντούν οι...

Ενοχλημένη η Καίτη Γαρμπή: Κανονίστε να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση

Για τη βαθμολογία που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή στην Κύπρο τοποθετήθηκε δημοσίως και η Καίτη Γαρμπή επισημαίνοντας πως «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou».

«Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι και στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!