«Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μήπως κάποιος φέρει πίτσες» λέει ο άνδρας που δέχεται ντελίβερι...

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μήπως κάποιος φέρει πίτσες» λέει ο άνδρας που δέχεται ντελίβερι…

Facebook
Twitter
Email

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μήπως κάποιος φέρει πίτσες» λέει ο άνδρας που δέχεται ντελίβερι χωρίς να παραγγέλνει

Για πολλούς, η σκέψη ενός ντελιβερά που φέρνει απροσδόκητα μια στοίβα πίτσες, μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Για τον Jean Van Landeghem, όμως, το όνειρο έγινε εφιάλτης.

Ο 65χρονος Βέλγος τρέμει από φόβο κάθε φορά που ακούει ένα σκούτερ έξω από το σπίτι του στη βελγική πόλη Turnhout. Γιατί; γιατί, όπως δήλωσε, διανομείς εμφανίζονται στο κατώφλι του με πίτσες που δεν έχει παραγγείλει, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Στην αρχή, το απέδωσε σε ένα μπέρδεμα με τη διεύθυνση παράδοσης. Οι παραγγελίες, όμως, οι οποίες φέρεται να περιλάμβαναν και άλλα φαγητά, όπως κεμπάπ, συνέχιζαν να εμφανίζονται, μάλιστα και αρκετές φορές την ημέρα. Ο «τρόμος της πίτσας» του κ. Van Landeghem κορυφώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν 10 διαφορετικοί οδηγοί διανομής εμφανίστηκαν την ίδια ημέρα, μεταξύ των οποίων και ένας με 14 πίτσες.

Ο ίδιος δήλωσε σύμφωνα με το insider.com, πως «δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω ένα σκούτερ στο δρόμο. Φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει να αφήσει καυτές πίτσες για άλλη μια φορά».

Πίτσα

Ο κ. Van Landeghem δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε να πληρώσει για τις πίτσες επειδή πάντα αρνιόταν τις παραγγελίες, αλλά η κατάσταση είναι απογοητευτική τόσο για τον ίδιο όσο και για τα εστιατόρια. Ο κ. ίδιος δήλωσε ότι, όταν τελικά βρει τον ένοχο, «δεν θα είναι η καλύτερη μέρα του». Αλλά προς το παρόν, παραμένει ένα μυστήριο.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!