Δημήτρης Κουτσούμπας: Τα γαλλικά του θύμισαν Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο Twitter και ακολούθησε το σίκ...

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τα γαλλικά του θύμισαν Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο Twitter και ακολούθησε το σίκ…

Facebook
Twitter
Email

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τα γαλλικά του θύμισαν Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο Twitter και ακολούθησε το σίκουελ του «Ζαμέ Κορωπί»

Στο Παρίσι βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση των γαλλικών συνδικάτων της CGT στην πλατεία Βαστίλης καθώς συνεχίστηκαν για 9η ημέρα οι κινητοποιήσεις κατά των μεταρρυθμίσεων του συνταξιοδοτικού που προωθεί η κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο κ. Κουτσούμπας αρχικά απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στα ελληνικά ενώ στην συνέχεια μίλησε στους εργαζόμενους από το μικρόφωνο στα γαλλικά. Τα οποία, όμως, στους χρήστες του Twitter δεν φάνηκαν άπταιστα και στην πλατφόρμα των social media, «προβλήθηκε» το σίκουελ του «Ζαμέ Κορωπί» μιας και στους χρήστες ο ΓΓ του κομμουνιστικού κόμματος θύμισε το δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ιδίως η πρώτη φράση που είπε, το «σερ αμί, σερ καμαράντ»… ξεχώρισε στα σχόλια που έγιναν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν αστεία και έγιναν η αφορμή για χιουμοριστικές αναρτήσεις.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!