Έχει δύο αιδοία «ένα για τον σύζυγο και το άλλο για τη δουλειά» – «Έβρισκαν σε τοίχο κάθε φορά που κ...

Έχει δύο αιδοία «ένα για τον σύζυγο και το άλλο για τη δουλειά» – «Έβρισκαν σε τοίχο κάθε φορά που κ…

Facebook
Twitter
Email

Έχει δύο αιδοία «ένα για τον σύζυγο και το άλλο για τη δουλειά» – «Έβρισκαν σε τοίχο κάθε φορά που κάναμε σεξ»

Μια γυναίκα γεννήθηκε με δύο αιδοία, κάτι που αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία όμως, με αποτέλεσμα να έχει βιώσει άβολες καταστάσεις στο σεξ. Εντούτοις, πλέον έχει γίνει μητέρα και διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans.

Η 31χρονη Evelyn Miller διαγνώστηκε με δίδελφυς μήτρα το 2011 αφού ένας γυναικολόγος παρατήρησε μια σωματική ανωμαλία κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Νοσοκομείο Γυναικών και Παίδων στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπως αναφέρει η nypost.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η κατάσταση επηρεάζει περίπου μία στις 2.000 γυναίκες σύμφωνα με το Scientific American και σημαίνει πως η γυναίκα έχει διπλή μήτρα, δύο σετ ωοθηκών και δύο κόλπους.

@evelynuncovered

Replying to @nustyboy

♬ Who I Am – Anne-Marie

Όπως ανέφερε η 31χρονη οι φίλοι που είχε παλιότερα «έβρισκαν σε τοίχο» κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί τους, επειδή δεν τοποθετούσαν σωστά το πέος τους στα αιδοία της, το οποίο θεωρούσαν πως ήταν ένα.

«Απέφευγα το σεξ για τόσο καιρό μετά από αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «τα παιδιά δεν ήξεραν τι έκαναν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το πέος τους στην ουρήθρα μου». Μάλιστα, υποστήριξε πως μεγάλωσε με τον πατέρα της σε μια απομακρυσμένη περιοχή, οπότε δεν μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο, ή να αναζητήσει αλλού συμβουλή.

@evelynuncovered

Apart from almost killing each other 263728 times we managed to get theough an wntire house renivation still married 🥰

♬ Them Changes (Sped Up) – Thundercat

Πλέον, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και είναι παντρεμένη, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Andrew που είναι 20 μηνών και την Georgia που είναι 8 ετών. Παράλληλα, διατηρεί σελίδα λογαριασμό στο OnlyFans και αναφέρει χαρακτηριστικά, πως «έχω δύο αιδοία. Το ένα για το σύζυγο μου και το άλλο για τη δουλειά».

Επίσης, πρόσθεσε πως κερδίζει περίπου 1.480 δολάρια τον μήνα, ενώ αρκετοί χρήστες του OnlyFans απωρούν με την κατάσταση της, κάτι που φέρεται να έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!