«Είμαι 30 χρονών και φοράω μασέλα εδώ και 11χρόνια, είμαι μωρό χωρίς δόντια»

«Είμαι 30 χρονών και φοράω μασέλα εδώ και 11χρόνια, είμαι μωρό χωρίς δόντια»

Facebook
Twitter
Email

«Είμαι 30 χρονών και φοράω μασέλα εδώ και 11χρόνια, είμαι μωρό χωρίς δόντια»

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok μετά την αποκάλυψη που έκανε στους ακολούθους της ότι έχει χάσει τα δόντια της και φοράει μασέλα, παρόλο που είναι στα 30 της.

Η Chey περιγράφει τον εαυτό της ως «μωρό χωρίς δόντια» που ελπίζει να σπάσει το στίγμα της μασέλας σε νεαρή ηλικία. Η φωτογράφος έχει μασέλα εδώ και 11 χρόνια. Η Chey εξήγησε σε βίντεο στο TikTok ότι τα δόντια της ήταν σε κακή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών και ο οδοντίατρός της τη συμβούλεψε να βάλει μόνιμη οδοντοστοιχία.

Από τότε η Chey μοιράζεται το ταξίδι της, καθώς ήλπιζε να εξοικονομήσει 56.370 λίρες για εμφυτεύματα. Η φωτογράφος έγινε viral αφού έδωσε στους ακολούθους της περισσότερες λεπτομέρειες για την οδοντοστοιχία της.

@cheyssmilejourney

Replying to @christinabarz

♬ original sound – 𝑐ℎ𝑒𝑦 ✨

Η ίδια αναφέρει πως «έπρεπε να κάνω κάτι, επειδή έχω τόσο μικρά ούλα. Τα λατρεύω». Το βίντεο της Chey έγινε viral με πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές

Πολλοί χρήστες είπαν ότι η οδοντοστοιχία της Chey ήταν άσχημη και δε θα σκέφτονταν να βγουν μαζί της επειδή την είχε. Εκείνη απαντά στους κατακριτές της πως «ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να περάσετε κάτι τόσο τραυματικό όσο το να χάσετε όλα σας τα δόντια. Δε θα το ευχόμουν ποτέ σε κανέναν, αλλά αν σας συμβεί, το τραύμα σας θα θεωρείται ‘’άσχημο’’».

@cheyssmilejourney

Happy Easter babes 💛🌷 #denturegang #dentureconfidence #selflove #loveyourself

♬ original sound – 𝑐ℎ𝑒𝑦 ✨

Και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί και άλλοι νέοι άνθρωποι έχουν οδοντοστοιχίες και είναι καλό να τους αφήσουμε να ξέρουν ότι αυτό είναι μια χαρά».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!