Έστειλε την 8χρονη κόρη στο σχολείο με αναμνηστική καρτ ποστάλ που ήταν γεμάτη πέη – «Δεν θα το ξεπε...

Έστειλε την 8χρονη κόρη στο σχολείο με αναμνηστική καρτ ποστάλ που ήταν γεμάτη πέη – «Δεν θα το ξεπε…

Facebook
Twitter
Email

Έστειλε την 8χρονη κόρη στο σχολείο με αναμνηστική καρτ ποστάλ που ήταν γεμάτη πέη – «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»

Μια μητέρα αποκάλυψε ότι έφερε σε άβολη θέση την 8χρονη κόρη της, καθώς της έδωσε να δείξει στο σχολείο μια καρτ ποστάλ που αγόρασαν από μουσείο, μόνο που ήταν γεμάτη με πέη, κάτι που δεν είχε γίνει αντιληπτό.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η γυναίκα που ονομάζεται Rebecca δημοσίευσε την ιστορία της στη σελίδα «Family Lowdown Tips & Ideas» του Facebook. Εκεί ανέφερε πως επισκέφθηκε μουσείο μαζί με την κόρη της, καθώς εκτίθονταν έκθεση με ρωμαϊκή κεραμική, τη περίοδο που η μικρή μάθαινε στο σχολείο για την αρχαία Ρώμη.

«Πριν από μερικές εβδομάδες, πήγαμε την Elsa στο μουσείο στο Κέιμπριτζ», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κάνει για τους Ρωμαίους στο σχολείο, οπότε επισκεφτήκαμε το Μουσείο Αρχαιολογίας καθώς είχαν έκθεση για ρωμαϊκή κεραμική».

Έτσι, αποφάσισε πριν φύγουν να της αγοράσει μια καρτ ποστάλ που είχε έναν αμφορέα από την ρωμαϊκή εποχή, ώστε να τη δείξει στο σχολείο. Όμως η ίδια δεν παρατήρησε ποτέ τι αναπαριστούσε ο αμφορέας. «Αγοράσαμε μια καρτ ποστάλ στο τέλος της επίσκεψης για να την πάει στο σχολείο. Η εν λόγω καρτ ποστάλ περιείχε ένα κομμάτι ρωμαϊκής κεραμικής πάνω της», είπε χαρακτηριστικά.

Το παιδί λοιπόν, όταν πήγε στο σχολείο έδειξε την κάρτα στους συμμαθητές της, μέχρι που έπεσε στα χέρια της δασκάλας, η οποία ξέσπασε σε γέλια.

«“Είσαι σίγουρη ότι καταλάβατε τι υπήρχε στην έκθεση με την ρωμαϊκή κεραμική;”, ρώτησε η δασκάλα την κόρη μου», έγραψε η Rebecca.

Στη συνέχεια παρέθεσε φωτογραφία με την καρτ ποστάλ που αγόρασε στο παιδί της και σημείωσε ότι «έστειλα το 8χρονο παιδί μου στο σχολείο με αυτή την καρτ ποστάλ. Ήταν απογοητευτικό και δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!