Φάρμα με ηλιοτρόπια στην Αγγλία κάνει έκκληση στους επισκέπτες να μην γδύνονται για να φωτογραφηθούν...

Φάρμα με ηλιοτρόπια στην Αγγλία κάνει έκκληση στους επισκέπτες να μην γδύνονται για να φωτογραφηθούν…

Facebook
Twitter
Email

Φάρμα με ηλιοτρόπια στην Αγγλία κάνει έκκληση στους επισκέπτες να μην γδύνονται για να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα λουλούδια

Οι διαχειριστές μιας φάρμας ηλίανθων στην Αγγλία έκαναν έκκληση στους επισκέπτες να μην γδύνονται για να βγάλουν φωτογραφίες ανάμεσα στα λουλούδια.

Η Stoke Fruit Farm στο νησί Hayling ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ότι είχε «αύξηση των αναφορών για γυμνές φωτογραφίσεις» στο πόλο έλξης επισκεπτών Sam’s Sunflowers.

Μια επισκέπτρια δήλωσε ότι ο γιος της έπεσε πάνω σε μια γυναίκα που φορούσε «μόνο ένα στρινγκ» και «δεν ήξερε προς τα πού να στρέψει το βλέμμα του».

Ο Sam Wilson, ο οποίος διευθύνει τον ιστότοπο στο Northney, επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν μερικά «μεμονωμένα περιστατικά» γυμνού.

Είπε ότι υπήρξαν αναφορές για τέσσερις γυμνές φωτογραφίσεις από τότε που άνοιξαν τα χωράφια συλλογής λουλουδιών στις 28 Ιουλίου, τρεις από τις οποίες έγιναν την ίδια μέρα.

Ο κ. Wilson επισήμανε χαρακτηριστικά: «Πάντα είχαμε φωτογραφήσεις εδώ, αλλά γίνονται με σεβασμό έτσι ώστε να μην επηρεάζονται άλλοι άνθρωποι. Οι άνθρωποι διασκεδάζουν και βγάζουν φωτογραφίες για το Instagram τους, αλλά τους ζητάμε απλώς να μην βγάζουν τα ρούχα τους».

«Υπενθύμιση προς όλους, είμαστε περιοχή για οικογένειες, παρακαλώ μείνετε ντυμένοι στα ηλιοτρόπια», ανέφερε μεταξύ άλλων ανάρτηση στον λογαριασμό της φάρμας στο Facebook.

Reminder to all we are a family area and please keep your clothes on in the sunflowers! We are having a increase of…

Posted by Stoke Fruit Farm Shop on Thursday, August 10, 2023

Επίσης, αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο ακούγεται κάποιος να κάνει έκκληση στους επισκέπτες που βγάζουν φωτογραφίες: «Το μόνο που ζητάμε είναι να σκεφτείτε ποιος είναι γύρω σας και πώς θα μπορούσε να επηρεαστεί».

«Πετύχαμε μια τέτοια φωτογράφηση. Δεν είμαι σεμνότυφος, αλλά δεν περίμενα να δω σχεδόν γυμνά σώματα την ώρα που έψαχνα τα καλύτερα λουλούδια», σχολίασε κάποιος κάτω από την ανάρτηση.

Οι περισσότεροι σχολιαστές είδαν την αστεία πλευρά, αν και κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ήταν διαφημιστικό κόλπο, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν το δικαίωμα των ανθρώπων να είναι γυμνοί δημοσίως.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι τόπλες. Αν μάθουμε στα παιδιά ότι δεν είναι σωστό, το ταμπού θα συνεχιστεί», έγραψε ένας χρήστης των social media.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!