Φίνος Φιλμ: Με αφορμή τις εκλογές θυμήθηκε το «μα είμαι του κόμματος» του Διονύση Παπαγιαννόπουλο στ...

Φίνος Φιλμ: Με αφορμή τις εκλογές θυμήθηκε το «μα είμαι του κόμματος» του Διονύση Παπαγιαννόπουλο στ…

Facebook
Twitter
Email

Φίνος Φιλμ: Με αφορμή τις εκλογές θυμήθηκε το «μα είμαι του κόμματος» του Διονύση Παπαγιαννόπουλο στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Με τις εκλογές της 21ης Μαΐου να πλησιάζουν η Φίνος Φιλμ μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter θέλησε να θυμίσει ορισμένες από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές με πολιτικούς που υπάρχουν στην πλούσια ταινιοθήκη της.

Στο πρώτο απόσπασμα από τα βίντεο της Φίνος Φιλμ παρουσιάζεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο», όπου συζητάει με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο κι εκείνος του απαντάει πως είναι «του κόμματος». Το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο είναι: «Το διαχρονικό βόλεμα του (κάθε) κόμματος δια στόματος Γκρούεζα».

Σε άλλο βίντεο για τις εκλογές με αφορμή τις επερχόμενες του 2023 με τίτλο «Λόγια» ο Παντελής Ζερβός στην ταινία «Ζητείται ψεύτης» δίνει ρεσιτάλ.

Εκλογές 2023 χωρίς προεκλογική εκστρατεία δεν μπορεί να γίνει. «Λουκούμια» τιτλοφορείται το τρίτο βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να ανησυχεί στην ταινία «Τζένη Τζένη» πως ο εφοπλιστής Λάμπρος Κωνσταντάρας θα του πάρει την έδρα.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!