Η «αδέξια» νύφη κατέστρεψε την τούρτα του γάμου της – «Το είδα να συμβαίνει σε αργή κίνηση»

Η «αδέξια» νύφη κατέστρεψε την τούρτα του γάμου της – «Το είδα να συμβαίνει σε αργή κίνηση»

Facebook
Twitter
Email

Η «αδέξια» νύφη κατέστρεψε την τούρτα του γάμου της – «Το είδα να συμβαίνει σε αργή κίνηση»

Μια νύφη, η οποία αυτοαποκαλείται «αδέξια» κατέστρεψε την τούρτα της κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου, όταν την έριξε κατά λάθος στο έδαφος. Η 28χρονη Briana Dutton έκοβε την τούρτα των 350 δολαρίων όταν όλο το γλυκό γλίστρησε και έπεσε κάτω. Πρόλαβαν να κόψουν μόνο ένα κομμάτι πριν το γλυκό πέσει στο πάτωμα.

«Όλοι θα λένε ότι είμαι αδέξια», παραδέχτηκε η νύφη από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Εξήγησε ότι οι διοργανωτές έβαλαν την τούρτα σε μια βάση που φαινόταν να είναι πολύ βαριά. «Έβαλα το μαχαίρι μέσα για να κόψω το δεύτερο κομμάτι», είπε η Dutton, «και καθώς κατέβασα το μαχαίρι, η τούρτα γλίστρησε».

«Το είδα να συμβαίνει σε αργή κίνηση». Πριν προλάβει η νύφη να το σταματήσει, η τούρτα είχε διαλυθεί στο πάτωμα. «Όλοι ήρθαν τρέχοντας να ξύσουν την τούρτα από το πάτωμα, αλλά όλοι γελούσαν».

Η Dutton και ο σύζυγός της, Taylor, 30 ετών, παρασύρθηκαν γρήγορα για τον πρώτο χορό, ενώ οι καλεσμένοι καθάρισαν την τούρτα και σέρβιραν μερικά κομμάτια που δεν άγγιξαν το έδαφος.

«Φρίκαρα και σκέφτηκα “Αυτό έχει πέσει στο πάτωμα”. Αλλά είχαν κόψει το πάνω στρώμα που δεν είχε αγγίξει το έδαφος», είπε.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι είδαν με χαρά ότι η ξεκαρδιστική στιγμή είχε αποτυπωθεί από τον φωτογράφο. Η απογοητευτική στιγμή μετατράπηκε τελικά σε μια αστεία ανάμνηση όταν βγήκαν οι φωτογραφίες που έδειχναν το σοκ και τα γέλια του ζευγαριού.

«Είναι οι αγαπημένες μου φωτογραφίες από το γάμο», δήλωσε η Dutton. «Είναι τόσο αληθινές. Τις λατρεύω».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!