Η δυνατή ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ σε… death metal έκδοση

Η δυνατή ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ σε… death metal έκδοση

Facebook
Twitter
Email

Το ίντερνετ έχει ξετρελαθεί και έχει βρει και όνομα για το άσμα

Είναι ένα από τα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών παγκοσμίως. Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ για κάποιους είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ενώ για κάποιους άλλους έμπνευση.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιδί, το οποίο έκανε μία πολύ δυνατή ομιλία για την κλιματική αλλαγή στην σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ένας μουσικός χρησιμοποίησε την συναισθηματική ομιλία της για να φτιάξει ένα death metal τραγούδι. Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας.

Ο ίδιος, εμπνεύστηκε από τα λόγια, αλλά και το ύφος της Γκρέτα και έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο, το οποίο πλησιάζει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube, «ντύνοντας» με death metal μουσική και φωνητικά την ομιλία της.

Στα σχόλια γίνεται χαμός, καθώς όλοι συμφωνούν πως το περιεχόμενο όσων λέει είναι εξαιρετικοί στίχοι για death metal τραγούδι.

Η κουβέντα πάντως έχει ανοίξει και αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι το τραγούδι θα πρέπει να ονομαστεί «How Dare You?’», καθώς είναι η πιο χαρακτηριστική ατάκα του κοριτσιού -και μετά από αυτήν ξεκινάει το headbanging.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!